Erky Tamás üzente 1 éve

Üdvözlöm, létezik még ez a lehetőség? Köszönöm. Erky Tamás

Válasz

Neperga Gabriella üzente 1 éve

Jó napot! Érdeklődnek a tetőre szerelhető szélenergia után. 100 nm a ház, mekkora kellene hozzá és mennyibe kerül? Köszönöm. Az e-mail cím: gabi.neperga@gmail.com

Válasz

Pamlényiné Bosznai Rózsa üzente 2 éve

Én szeretnek egy ilyet ,viszont ha lehetsèges valamiképpen szeretnék egy jártas illetékessel kb .3 mondatot beszélni!!Kérem szépen ezt lehetővé tenni!Köszönettel Pamlényiné

Válasz

Meggyesi Richard üzente 3 éve

Szia. Meggyesi Richard vagyok!
Megadnám a telefonszámom. Nagytételben szeretnék vásárolni külföldre.
+4670 2359177

Válasz

Aranyosi Ervin üzente 8 éve

Tisztelt Juhász János!

Kerestem a honlapjukat (www.ingatlaninvest.com), de sajnos nem működött. Hol lehet a termékeikkel kapcsolatosan további információkhoz jutni?

Várom válaszát, ha lehet az e-mailcímemre:
aranyosiervin@gmail.com

üdvözlettel: Aranyosi Ervin

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Kedves elrontó László!
A készüléket mi gyártjuk, a www.ingatlaninvest.com honlapon minden elérhetőséget megtalál.
Igen, egy hibrid alternatív áramtermelő rendszernem része a napelemes egység, a szélhasznosító is.
Ezen kívül válóátalakító (inverter), néhány előírt biztonsági alkatrész és egy szaldómérő óra, ami a termelést is és a fogyasztást is méri, így éves leolvasással van az áramszolgáltatóval való elszámolás. Lehet MVM is, bár ez nagyobb fogyasztók esetén a gyakori, de az ELMŰ, E-on, EDF és az ÉMÁSZ is köt ilyen szerződéseket.
üdv: Juhász János

Válasz

rontó lászló üzente 10 éve

és ezt ki gyártja, milyen feltételkekel és mennyiért. ma mát a napelemek mellé van áramváltó és szerződés a mvm-el.

Válasz

Nagy Enikő üzente 10 éve

Jó napot kívánok! Engem is érdekelne ez a szélturbina. Már gyártja valaki? És mennyibe kerül, ha igen? Köszönöm a választ :)

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Érdekes, mióta nem csak egy elméleti lehetőség a szélből áramot csinálni, sokkal kevesebb az érdeklődő..... bizonyára azért, mert dübörög a gazdaság... no ez már politika, erre a területre nem lépünk!
Elkezdtük a sorozat gyártást!

Válasz

Forró Bálint üzente 10 éve

Jó napot,
a diplomamunkám egy energetikailag önellátó ház (hő és villamos energia). Érdekelne ez a rendszer közelebről is, szeretném felhasználni a munkámban.

Volna pár kérdésem ezzel kapcsolatban, ha lehetséges lenne mailben tovább oldani, akkor nagyon hálás lennék. ( balint.forro@gmail.com )

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Valóban, összefoglalót lehet ide írni, de valójában minden érdeklődő más, egyedi, és minden ház más adottságokkal és igényekkel rendelkezik.
Ezért szeretjük a személyes levelezést, személyes kontaktust.

Válasz

Egyed Józsefné üzente 10 éve

Répásy János és Jánosné Bori írta

Aktuális információk, kapcsolatfelvétel: www.ingatlaninvest.com

szerintem lehet egy kis részlet ennyi karakter elég és így lehet tovább,ha gond Margó kitörli !!
Új találmány
Új találmány

háztartási méretekben megoldja a szélenergia hasznosítását,
a tetőgerinc környékén megnövekvő sebességű szél energiáját használja fel villamos energia termelésére,
a szerkezet fő elemei a generátor, járókerék és a szélcsatorna,
a helyi adottságoknak megfelelően többféleképpen kialakítható és szerelhető,
legnagyobb előnye, hogy háztartási teljesítmény tartományban, lakott környezetben megújuló energiát hasznosít
Feltaláló: Mátraházi János
Helyszíni felmérés, szerelés tervezése és kivitelezése
Ingatlaninvest Iroda: +36 20 935-0392

Szélerőmű a háztetőben
Mi történik, ha a világ két, egymástól távol eső pontján két hét eltéréssel mutatnak be egy új találmányt? Előbb egy magyar, utána egy angol feltaláló lép a nyilvánosság elé. Ki nyer majd?

Egyre több szélkerék forog a világban, egyre többen próbálják hasznosítani a megújuló erőforrásokat. A hagyományos, rúdra szerelt turbinák azonban zajosak, és csak lakott területtől távol, dombokon, széljárta magaslatokon hasznosíthatók. Egy magyar feltaláló, Mátraházi János azonban olyan új szélerőművet szerkesztett, amely mivel a háztetőbe szerelhető, csendes és a látványa sem feltűnő, tehát sűrűn lakott környezetben is használható. A találmányt 2009. szeptember 9-én mutatta be Budapesten a GÉNIUSZ - EURÓPA Nemzetközi Találmányi Vásáron, szabadalmaztatása még most is zajlik.

Mátraházi János műve önmagában is figyelemre méltó, ám még érdekesebbé teszi a dolgot, hogy egy angol mérnök, Dean Gregory ugyanazon ötletből kiindulva igen hasonló szélkerékkel rukkolt elő két héttel később, 2009. szeptember 25-én Amszterdamban a Postcode Lottery Green Challenge 2009 nevezetű versenyen. Aranyérmet és ötszázezer eurót nyert. A verseny mottója is ez volt: „Mentsd meg a Földet, és nyerj ötszázezer eurót!”

Mátraházi János találmányát éremmel és kézfogással jutalmazták. Az, hogy nálunk nem jut mellé ötszázezer euró, de még forint sem, nem a Magyar Feltalálók Egyesületének szégyene. Nem is az adófizető polgároké. Az innováció nálunk még mindig mostohagyerek.

Bár a két hét eltérés mellbevágó, nem valószínű, hogy az angol mérnök magyar honlapokat olvasgatva tette volna magáévá az ötletet, már csak azért sem, mivel a magyarországi és az amszterdami pályázatok beadási határideje azonos volt. Inkább azt történhetett, hogy az eredeti gondolat tárgyiasulása két helyszínen következett be csaknem egy időben, amiben azért az a szomorú, hogy a magyar feltaláló első próbálkozása arra, hogy ötlete megvalósításához partnert keressen, egy évvel korábban történt. Vagyis egy nyitottabb és érdeklődőbb közegben egy évvel megelőzhette volna angol riválisát.

Mindkét szélenergia-hasznosító eszköz azt a fizikai jelenséget használja ki, hogy a tetőgerinc felé haladva felgyorsul a légáramlat, ez megpörgeti az odatelepített lapátokat, amelyek mozgása elektromos árammá alakul. A világ energiafelhasználásának 41 százalékát az épületek energiaellátására fordítják. Egy átlagos családi ház éves villamosenergia-felhasználása 14 ezer kilowattóra. Mivel hazánkban az átlagos szélsebesség csak 4-5 méter másodpercenként és a szeles napok száma nem több évi 70-80 napnál, ebből a forrásból egy egykilowattos névleges teljesítményű szélturbina évente 1500-2000 kilowattóra villamos energiát lenne képes termelni, vagyis egy tíz kilowatt teljesítményű szélturbina már képes előállítani egy ház éves enegiaszükségletét.

Mátraházi János a Demokratának elmondta, szellemi terméke iránt sokan érdeklődtek lehetséges vevőként, de még közös külföldi szabadalmaztatásra sem akadt vállalkozó, nemhogy olyan, aki komoly gyártási, fejlesztési lehetőséget ajánlott volna. Úgy látszik, klímakonferencia, gazdasági válság, kimerülő hagyományos energiaforrások ide vagy oda, még várnunk kell a gazdasági rendszerváltozásra.

Dean Gregory csapatmunkával érte el a sikert, egyik vezetője a Power Collective vállalatnak, amely a megújuló energiaforrásokra épít. Mátraházi János szálegyedül járja útját. Pedig szívesen társulna másokkal. A magyar feltaláló úgy véli, hogy egy találmány haszna a belőle fakadó áruk értékében mutatkozik meg, ám ezek létrehozása már komoly közösségi munkát igényel. A csapat összehozásához a feltaláló kevés, mert nem biztos, hogy van hozzá tehetsége, jogi, kereskedelmi és igazgatási ismerete. Egy okos találmány megvalósulásra vár.

Babicz Beáta

/a cikk valóban hosszú de részletben így lehet feltenni mi nem akarunk bele avatkozni többet: János/

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Kedves Mihály, ide azt a 18-20 oldal információs anyagot nem lehet feltölteni.
A visszatápláláshoz személyes adatok is kellenek, azt főleg nem szabad ide beírni.
info@ingatlaninvest.com

Válasz

Konstantin Mihály üzente 10 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Nagykarácsonyban érdekelne egy "erőmű". A lakás 100 nm-es.
Milyen paraméterekre van Önnek szüksége egy reális árajánlat, finanszírozási lehetőségek, kivitelezhetőség elkészítéséhez.

Köszönettel: Konstantin Mihály

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Kedves Margó és Mindenki!
A helyszíni szélmérések több helyen elkezdődtek.
Már van konkrét helyszín (több is) ahol érdemes ilyet feltenni, persze napelemek társaságában, hiszen nem mindig fúj a szél és nem mindig süt a nap, tehát a kettő kiegészíti egymást.
Persze van olyan helyszín is, ahol nagyon szélárnyékos, tehát csak egy napelemes rendszert tudtunk felszerelni. Ezt a villamos rendszerre kötjük rá, így amikor a felhasználó nem fogyaszt, akkor a hálózat viszi a termelt áramot a szomszédhoz, oda ahol elfogyasztják. Ez persze azt is jelenti, hogy nem kell tárolni, mert ezt a funkciót a hálózat látja el.
Az újonnan felszerelt oda-vissza mérő óra (szaldómérő) méri és így adódott, hogy az ilyen Ügyfélnek a havi villanyszámlája 200Ft lett.
Ez a cél és ha lehet a gázhasználatot is ki lehet váltani, egy elektromos kazánnal.
Nem 10% rezsi csökkentés, hanem, ha lehet 100% kiváltás, nem kell a sárga csekk!
Most 30% állami támogatásos beruházásokat kiviteleztünk.
Bővebben az info@ingatlaninvest.com vagy az sw2janos@gmail.com címen tudok írni és anyagokat küldeni.

Válasz

Egyed Józsefné üzente 10 éve

Gratulálok a rengeteg látogatóhoz. Bevezetésre került már ez a termék? Kérlek, írj róla bővebben. Margó

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Elküldtem Losó Úr!

Válasz

Losó László üzente 10 éve

Tisztelt Juhász János!
Szeretnék bővebb információt a készülékről, beruházási költségről ,a várható megtérülési időről. 72nm-es családi házról lenne szó.
Tisztelettel: László

email: pubci@mailbox.hu

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

A honlap www.ingatlaninvest.com

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Honlapunk a www.ingatlaninvest.com
mail: info@ingatlaninvest.com

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Elküldtem Ildikó.

Válasz

Vajda Gyuláné Ildikó üzente 10 éve

Tisztelt Juhász János!
Szeretnék bővebb információt a készülékről, beruházási költségről ,a várható megtérülési időről. 72nm-es családi házról lenne szó.
Üdvözlettel:Vajda Gyuláné
vajdaneildi@freemail.hu

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Igaza van Kalina Úr!
A kollektor jó pár helyre, de nem családi ház használati meleg víz előállítására.
Esetleg padlófűtés esetén jó rásegítésre. Óvoda, kollégium, uszoda, iskolai konyha, ezen helyekre jó és használni is kell. Amúgy villannyal mindent lehet csinálni, hűteni, fűteni, gépekhez, világítani, szóval mindenre jó.

Válasz

Kalina János üzente 10 éve

Tisztelt Juhász Úr,
Én napelemekkel foglalkozom, de a tető gerincét ez idáig nem tudtam hasznosítani.
A kollektorosokra haragszom, mert egy szép nagy tetőfelület közepére építenek 2-3 kollektort, nekem így kerülgetnem kell a PV panelokkal.
Legyen szíves küldjön műszaki dokumentációt, valamint viszonteladói árat is.
Az e-mail címem : kalinajanos@gmail.com

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Iván úr, átküldtem

Válasz

iván imre üzente 10 éve

110 nm-es a házunk szeretném ha elküldené a készülék dokumentációját,műszaki adatait és az árjegyzéket. Bejelölve mely típus felelne meg a számunkra. Tisztelettel Iván Imre jeguska@freemail.hu címre kérem
havi számla 14000 ft villanyáram termelés= szél és naphasznosítás

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Kedves Éva,
legalább azt adná meg, hogy mennyi a havi villanyszámla!
Szél és nap hasznosítás=villanyáram termelés.
A kollektor meleg vize mit fűtsön?
Villamos árammal pedig vizet is tudunk melegíteni, fűteni is tudunk, világítani is tudunk stb.
Írok, küldöm a kérdéseket.

Válasz

Troján Éva üzente 10 éve

Kedves Juhász Úr!Szeretnék kérni egy árajánlatot mind a szélenergia hasznosításra és a napkollektoros megoldásra is. Egy 121 m2-es családi házról lenne szó.Ajánlatát a trojan.evike@gmail.com címre kérném.Előre is köszönöm!Tisztelettel:Troján Éva

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Kedves Kiss Károly, hová küldjem?

Kedves Katalin, elküldtem.

Válasz

Nagy Katalin üzente 10 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Érdeklődve olvastam cikké. Szeretném,ha elküldené számomra a készülék dokumentációját, műszaki adatait és az árjegyzéket.
(Egy 120 nm-es háznál melyiket ajánlaná és mennyi a megtérülési ideje?)
Köszönettel:
Nagy Katalin
muzeumter@aktivi.hu

Válasz

Kiss Károly üzente 10 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Érdeklődve olvastam a cikket és néztem a feltöltött képeket!
Amennyiben lehetséges, szeretnék teljes dokumentációt kapni a készülékről, mely a műszaki adatokat is tartalmazza!
Valamint, ha már rendelkeznek árjegyzékkel, úgy kérem azt is mellékelje!
Köszönöm!
Tisztelettel: Kiss Károly

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Kedves Schneiderné, elküldtem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Tisztelt Juhász János Úr!

Érdekelnének a további részletek, beruházási költség,várható megtérülési idő.Egy100m2-es családiházhoz kérnék tájékoztatást.
ilontus.1956@gmail.com emil cimre.

Üdvözlettel: Schneider Józsefné

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Érdekelne a további részlet, beruházási költség, megtérülési idő. Egy 100 m2-es családi házhoz kellene a tájékoztatás. De ha meg lehet oldani, akkor az elején, csak egy szobában, majd az egész házra.
A válaszát az ilontus.1956@gmail.com email címre kérném.

Válaszát köszönöm.

Üdvözlettel: Schneider Józsefné

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Tisztelt Bán Gábor és Fehér Csaba, elküldtem a kért anyagot.

Válasz

Ban-Nagy Gabor üzente 10 éve

Tisztelt Juhász János Úr!

Érdekelnének a további részletek, beruházási költség, várható megtérülési idő. Egy 100 m2-es családiházhoz kérnék tájékoztatást. gaborban@hotmail.com email címre.

Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlettel: Bán Gábor

Válasz

Fehér Csaba üzente 10 éve

Csatlakoznék az előttem érdeklődőkhöz annyi különbséggel,hogy sorház rezsicsökkentési eljárásán dolgozom.Kellene a darabonkénti bekerülés,szerelési díj,engedélyeztetési eljárás. boulle52@gmail.com címre kérném. Fehér Csaba

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Kedves Érdeklődők,
ma már késő van, holnap kivitelezés és szélmérő kihelyezés, de utána küldöm az anyagot.

Válasz

Őzse Zsolt üzente 10 éve

110 m2-es házhoz érdekelne a várható beruházási költsége, és szerelési útmutató, ezen az e-mail címen:ozsezsolt@citromail.hu.
Üdvözlettel Zsolt.

Válasz

Győri Julia üzente 10 éve

Tisztelt Uram!

Érdekelnének a részletek, beruházási költség, várható megtérülési idő. Egy 110 és egy 70 m2-es házhoz kérnék tájékoztatást. (juliegyoeri@gmail.com)

Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlettel, Győri Julia

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Nagyon okos dolognak tűnik.
A beruházási költség érdekelne! Üdv.
belamne@freemail.hu

Válasz

Jónás Ferenc üzente 10 éve

Tisztelt Juhász Úr! Egy 90m2-es házhoz kérnék tájékoztatást, a jonas534@freemail.hu Köszönettel: Jónás Ferenc

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Tisztelt Juhász Úr,
Csatlakoznék a tájékoztatást kérők népes táborába. ns.gabor@gmail.com
Olyan megoldás érdekelne leginkább, ami nyáron a bojlert vagy a klímát látja e árammal, télen pedig a fűtésbe tol bele.
Válaszát várva, üdvözlettel,
Nagy Gábor Pál, Budapest

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Üdvözlöm, én is kérnék egy részletes tájékoztatót, lakótelepi 73 m2 ingatlan, energiaellátásához szükséges készülékről.
varipisti@gmail.com

Válasz

Szekér Tamás üzente 10 éve

Kaphatok részletesebb leírást egy 120m2-es családi ház energiaellátásához szükséges készülékről?
Üdv
Szekér Tamás
szeker.tamas@zwl.hu

Válasz

gabos erzsebet üzente 10 éve

Jó napot kívánok. Szeretnék részletesebb leírást kérni,és hogy egy 100m2-es háznál mekkorák lehetnek a kölcségek. Pontos leírást szeretnék. Előre is köszönöm. üdv: gabos@gportal.hu
G Erzsébet.

Válasz

Alföldi István üzente 10 éve

Szeretnék részletesebb információt kérni, mert van egy ideális fekvésű családi házunk és ha elérhető komolyan megfontolnám a telepítést.
Üdvözlettel
Alföldi István
alisse@t-online.hu

Válasz

Deák Beatrix üzente 10 éve

Szeretnék én is érdeklődni. 120 m2-es lakás energia szükségletéhez mekkora szélgenerátorra van szükség, akár teljes villamosfűtésre? Mennyibe kerül?
Várom válaszát: berkine.betti@citromail.hu címre

Köszönettel:

Deák Beatrix

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Kedves Valéria és László, elküldtem a kért anyagot.

Válasz

Bencsik László üzente 10 éve

Üdv. Megtudhatnánk róla esetleg többet? pl: mindent. :-)
laci727@gmail.com

Tisztelettel: Bencsik László

Válasz

valéria völgyes üzente 10 éve

v.v@freemail.hu címre várnék róla részletesebb információt. 68m2-es házról van szó, és esetleg kiváltandó fűtésről (1 szoba kifűtése olajradiátorral már nagyon jó lenne!) Csak sz.gép üzemel, mosógép, mosogatógép (néha), gyümölcsprés, hajszárító...hűtő sincs. Ár érdekelne, és mivel oldalról érkezik az É-Ny-i szél (ikerház déli felén tartózkodok, sátortetős családi házról van szó, stabil tetőszerkezettel), érdekelne, hogy 90fokban fel lehet-e szerelni. Gratulálok a fejlesztéshez! :) És várom a tájékoztatót. Üdv., vv

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Elküldtem Gonda Úr!

Válasz

Gonda András üzente 10 éve

Érdekelne engem is a szélkerék, bár a ház gerince nem merőleges a szokásos szélirányra, nem tudom, mekkora hatásfokkal lehet így számolni.
Szeretnék részletesebb ismertetőt kapni a rendszerről a
andras.gonda@dsr.hu címre.
Köszönettel:
Gonda András

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Kedves Veres Úr, kérem, hogy irjon az info@ingatlaninvest.com címre és mindenre választ kap

Válasz

Veres Ferenc üzente 10 éve

Nagyon tetszik ez a szélgenerátor engem is érdekelne az ára, nekem egy közel 100m2-es családi házam van.

Válasz

RAUSCH EDIT üzente 10 éve

rauschedit@freemail.hu

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Tisztelt Szabó István Úr!
Megküldtem a választ.
üdv: Juhász János

Javaslom a www.ingatlaninvest.com honlapon sok információ található.
Még árlista is, bár az változás alatt áll.
Az iroda@ingatlaninvest.com címen érdeklődjenek.

Válasz

Szabó István üzente 10 éve

Tisztelt Juhász úr

Érdekelne a dolog de többet szeretnék megtudni róla is azt hogy mi az ára. Így hát várom a váloszat.

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Kedves Mindenki és Göbölyös Tamás!
Küldök mindenkinek tájékoztató.
A jelenlegi árlista a honlapon van.
Egy konkrét épületre konkrét adatok után lehet csak számolni, saccolni!
A visszatáplálós is egy ajánlat és a sziget is egy ajánlat, minden ajánlat adatokból indul ki és számolni kell!
Több órás árajánlatot csak helyszíni széladatok ismeretében adunk!

Válasz

Göbölyös Tamás üzente 10 éve

Szép napot mindenkinek
Tisztelt Juhász úr, szeretnék részletes tájékoztatót, esetlegesen árlistát a termékről. Sziget és vissza táplálós üzemmel együtt.
Üdvözlettel Göbölyös Tamás
gobolyostamas@gmail.com

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Sajnos aki nem ad elérhetőséget, azzal nem tudom a kapcsolatot felvenni!
Kedves RAUSCH EDIT , kérem írjon a :
info@ingatlaninvest.com vagy az
iroda@ingatlaninvest.com címre, vagy a
www.ingatlaninvest.com honlapon tud tájékozódni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Tisztelt juhász úr!
Én is kérnék egy részletesebb tájékoztatást és árat a berendezésről.
Hogy egyszerűbb legyen a 2,5kW-os gép és a hozzá tartozó visszatáplálós rendszer árát szeretném tudni az összes tartozékával együtt + munkadíjjal.
Köszönettel:
Petki István

ipetki79@gmail.com

Válasz

Dr.Siver László üzente 10 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Szükségem lenne bővebb információra a berendezésről. Kérem amennyiben lehetséges adja meg személyes elérhetőségét. Köszönöm: Siver László ( siver@schiab.hu )

Válasz

Árminiczkiné Buzás Judit üzente 10 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Csatlakozom az előttem szólókhoz és én is szeretnék bővebb információt a szélgenerátorról.
Köszönettel,
Árminiczki János

arminiczki@t-online.hu

Válasz

Molnár Zsolt üzente 10 éve

Tisztelt Juhász úr!
Kérnék részletes tájékoztatást és ár ajánlatot a zsoltmolnar69@gmail.com e-mail címemre. Előre is köszönöm. Molnár Zsolt

Válasz

RAUSCH EDIT üzente 10 éve

tisztelt juhasz ur en is szeretnek bovebb tajekoztetot kerni es egy ar listategy tesztbe is benne lennek

Válasz

Maráczi Monika üzente 10 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Engem is érdekelne a termékkel kapcsolatban minden. Kérem tájékoztasson a moncsi@freemail.hu e-mail címemen. Köszönöm: Maráczi Mónika

Válasz

Horváth László üzente 10 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Kérem, hogy küldjön részemre egy részletes tájékoztatót (műszaki leírást), illetve egy árlistát. Az e-mail címem: laszlo.horvath.jr[kukac]gmail[pont]com.

Segítségét előre is köszönöm:
Horváth László

Válasz

Nagy József üzente 10 éve

Üdvözlöm!
Szeretnék én is bővebb tájékoztatást kérni, árajánlatot és telefonos elérhetőséget is, a bogyeszka@freemail.hu címre.
Köszönetttel
Nagy József

Válasz

Füzéry Ferenc üzente 10 éve

Tisztelt Juhász Úr! Szeretnék bővebb tájékoztatást és árajánlatot kérni Öntöl.
E_mail cimem fuzeryferencvgmail.com várom válaszát,,köszönettel
FÜZÉRY FERENC

Válasz

keller zoltán üzente 10 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Kérem, hogy küldjön részemre egy részletes tájékoztatót (műszaki leírást), illetve egy árlistát, amiből nagyságrendileg képbe tudnék kerülni a beruházás nagyságrendjéről. Az e-mail címem: keller.zoltan[kukac]gmail[pont]com.

Segítségét előre is köszönöm Keller Zoltán

Válasz

Blaskó István üzente 10 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Én is szeretnék bővebb tájékoztatást és árajánlatot kérni öntől. E-mail címem:
blaskoistvan83@gmail.com
Tisztelettel várom válaszát, előre is köszönöm!

Üdv..: Blaskó István

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Mindenkinek küldtem és mégis oly kevesen jelezték vissza, hogy megkapták...
Most a finanszírozásban léptünk előre: csekk helyett törlesztés.
Nem nő a havi rezsi és kivitelezhető a komplett rendszer.

Válasz

Pajor Szilvia üzente 10 éve

Kedves Juhász Úr!

Tudom, véges az ideje, mégis kérem tisztelettel, hogy az alábbi e-mail címre bővebb tájékoztatást és árajánlatot küldeni szíveskedjék!

szilviss@gmail.com

Maradok tisztelettel: Pajor Szilvia

Válasz

Novák Zsolt üzente 10 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Én is szeretnék bővebb tájékoztatást és árajánlatot kérni öntől. E-mail címem:
novakzsoltt@gmail.com
Tisztelettel várom válaszát. előre is köszsönöm: Novák Zsolt

Válasz

szabo istvan üzente 10 éve

Tisztelt Juhász János! engen is érdekelne egy ilyen szélgenerátor. Tudna
bovebb tajekoztatot küldeni róla meg arajanlatot.Az e-mail cimem:dozeros@citromail.hu elore is koszonom a segitseget: Szabo Istvan

Válasz

Cser Gábor üzente 10 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Kérem, hogy küldjön részemre egy részletes tájékoztatót (műszaki leírást), illetve egy árlistát, amiből nagyságrendileg képbe tudnék kerülni a beruházás nagyságrendjéről. Az e-mail címem: gcser72[kukac]gmail[pont]com.

Segítségét előre is köszönöm:

Cser Gábor

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

A városi szélgenerátor az Inno Trends kiállításon megtekinthető június 11-12 a Milenárison.

Válasz

Dudás Anikó üzente 10 éve

Tisztelt Juhász János!

Minket is érdekelne egy ilyen szélgenerátor. Tudna még infokat küldeni róla? dudas.aniko@gmail.com
Köszönettel

Dudás Anikó

Válasz

Szabó Béla üzente 10 éve

Tisztelt Juhasz Janos!

Engem igen csak erdekelne a szelgenerator telepitese a hazamra, de elotte lenne par kerdesem amit ide hosszu lenne leirni. Ha tudna kuldeni egy telefonszamot az emailomra, azt nagyon megkoszonem es amit lehet fel is hivnam. Itt az email cimem: zeusz9@vipmail.hu Elore is koszonom.

udv.: Tamas

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Tisztelt Kovács Úr!
Mi egy épület, egy családi ház, egy kis üzem energia ellátását vagy annak csökkentését ajánljuk.
Egy ilyen rendszer általában több elemből áll.
-napelem
-tetőrögzítő, kábelek
-DC és AC oldali készülékek, védelem
-töltő vagy inverter
-natur járókerék
-tetőrögzítéssel járókerék
-generátor
-rendszer kiépítés
-szélmérés
-visszatáplálás ügyintézés
-stb.
Ehhez nem könnyű árlistát kiadni, talán nem is lehet, hiszen a mérőhely, a villamos hálózat, a hely adottságai stb. mind más és más helyszínenként.
Tüzzük ki a célt és keressük meg az eléréséhez az adottságok ismeretében az eszközöket és kivitelezzük akár több lépésben.
Mi ezt ajánljuk.

Válasz

Kovács János üzente 10 éve

De most komolyara forditva,nem lehet lekővetni a iroda@ingatlaninvest.com oldalon árlista allat mi micsoda.Tamásnak igaza van abban hogy ha már hirdete juhász úr s reklámoza eza legkevesebb hogy ő avagy a cég megvalositja hogy az egyszeri ember is megtekintse megértse,a Vevőrát vannak nem a vevő őnnőkért .maradok tiszteletel xdd

Válasz

Kovács János üzente 10 éve

Juhász urnak teljesen igaza van,sok egyszerű ember a nevezet oldalon az árlista allat ase tudja mi hol van;ezért kellene a juhász úr által javasoltakat megvalositani ,avagy ne hirdese ,mert szerintem a vásárloért vannak nem forditva xdd

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

közvetlen információk, adatlap:
iroda@ingatlaninvest.com

Válasz

Nagy Károly üzente 10 éve

Tisztelt forgalmazó!

Szeretnék ajánlatot kérni a 1 KW-re

köszönettel

karoly.nagy@t-online.hu

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Csak Ön miatt írok:
-ide mindent kitenni nem lehet
-a www.ingatlaninvest.com honlapunkon rengeteg információ olvasható
-kérdéseire több oldalas levelet küldtem
-közvetlen elérés: iroda@ingatlaninvest.com
-véleménye szerint, amikor az itt jelentkező több száz érdeklődőnek több százszor le kellene írnom ide mindent, amit el sem olvasnak, de még a korábbiakra irt reakcióimat sem nézik vissza...
-a közvetlen kapcsolatot szereti mindenki, csak a saját problémáit ismeri és érdekli... mi is a közvetlen kapcsolatot szeretjük!
-minden ház, minden helyszín és minden ember egyedi és megismételhetetlen! Nem fogunk futószagon, egyen megoldásokat adni.

Válasz

csak a hozzászólás miatt regisztrálok üzente 10 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Engedje meg, hogy rögtön az elején szkepticizmusomnak adjak hangot, ami azt mormolja, hogyha ez a termék ilyen jól teljesít, miért nem lehet egy részletes leírást, megtérülési számítást, stb. egy csak ennek a terméknek szentelt oldalon közzé tenni? Ez a "mindenki érdeklődjön egyesével" szemlélet olyan amatőr, olyan zepteres.....mindkét feeling tettenérhető. Semmiképpen nem akartam megsérteni, inkább jelezni szerettem volna, hogy a megrendelői oldal ennél többet vár el.

De ennek ellenére érdeklődni fogok.

Tehát kérem, hogy a fentiek figyelembevételével tájékoztatni szíveskedjen a termékről tényszerűen, mindenféle marketing brosúrát mellőzve!

A következőkre várom a válaszát 3,5 és/vagy 5 kW-os rendszer esetét feltételezve:

- a berendezés ára
- a berendezés telepítésének költsége sziget erőműként
- fizetési ütemezés
- pénz visszafizetési garancia, ha az elektromos szolgáltató nem engedélyezi a visszatáplálást
- a berendezés telepítési költsége hálózatba visszatápláló erőműként
- szükséges engedélyek beszerzésének vállalása működik-e
- ELMŰ (vagy más, területileg illetékes kiskereskedő) ügyintézés működik-e, beleértve a kis- és nagykereskedőt is, mivel mindkét szereplő érintett
- az épület villamos hálózatának módosítási igénye mekkora
- a berendezés által megkívánt szeles napok száma és minimum, maximum szélsebesség értékek
- garancia részletei (kitérve a tartósságra legalább a megtérülési idő plusz öt évig, kitérve arra, mi minősül garanciális hibajavításnak (térítésmentes) és mi nem az)
- garancia a megtáplált hálózat fogyasztói tekintetében illetve esetleges garanciális követelések az elektromos szolgáltató részéről
- várható karbantartás és annak költségei (beleértve a kiszállást és egyéb járulékos tételeket is, valamint a karbantartási tervet is)
- alkatrész ellátottság, illetve garancia az alkatrészek beszerezhetőségére
- elérhető-e valahol megtérülési számítás valós széladatokra alapozva (Mondjuk az ország északi középső részére, a Börzsöny és a Pilis közötti részre, pontosabban a Duna északi vonalára.)
- elérhető-e valahol egy legalább pár évet üzemelt élő példa
- a palástventilátor garanciális feltételei külön, mivel nincs elburkolva
- határidők, úgy mint: telepítés, előzetes ügyintézés a elektromos szolgáltatónál, önkormányzatnál, stb.
- határidő garancia, azaz késedelmes teljesítés hat-e az árra/árakra
- kombinálható-e a szél és a nap energiája, azaz ez a rendszer rá tud-e dolgozni egy meglévő szigeterőműre vagy teljesen külön kell kiépíteni (van-e élő példa)
- építési engedély ügyintézése beleértendő-e az ajánlatba (értem, hogy Önök szerint nem engedélyköteles, de a mellékelt képen gerinc fölé nyúlik a berendezés és ez bizony engedélyköteles lehet, ugynis az egyes települések építéshatósága más és más elvek szerinti előírásokkal dolgozik)

Vélelmezem, hogy mivel 230 V-os hálózatokat használunk, így a berendezés tartalmaz invertert és akkumulátor telepet is a megtermelt energia puffereléséhez, tárolásához. Éppen ezért:
- az inverter ára, amennyiben a fenti árakba nem értjük bele
- az akkumulátor telep ára, amennyiben a fenti árakba nem értjük bele
- az átkapcsoló, vezérlő automatika ára, amennyiben a fenti árakba nem értjük bele
- a beruházás kitér-e a hálózati anomáliáktól való védelemre (túlfeszültség, villámvédelem a hálózat felől, sorozatos impulzusszerű áramszünet)

Üdvözlettel:

Schumayer Tamás

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

közvetlen információk, adatlap:
iroda@ingatlaninvest.com

Válasz

Motyovszki László üzente 10 éve

Üdvözletem,

Árajánlattal kapcsolatban érdeklődnék egy 75 nm-es családi házhoz.

Tisztelettel:

Motyovszki László
ml@tomwhite.hu

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

.

Válasz

szabó aron üzente 10 éve

Szintén ajánlatot kérnék 80 nm családi házhoz és információt a készülékről. Köszönettel: fenykepter@gmail.com

Válasz

Magi János üzente 10 éve

Családi házamhoz kérnék árajánlatot és bővebb információt.
Köszönettel:
magijanos@hotmail.com

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Sokan voltak a Renexpo kiállításon, soknak tetszett az ötlet és a készülék.
Közvetlen címünk:
iroda@ingatlaninvest.com

Válasz

Husvéth Zsolt üzente 10 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Szeretnék bővebb tájékoztatót kérni a szélgenerátorról.
Köszönettel:
Husvéth Zsolt
husi9209@gmail.com

Válasz

Hadai Péter üzente 10 éve

Üdvözletem!

Érdeklődnék a szélgenerátor további tulajdonságairól, illetve érdekelne, hogy egy 120 m2 alapterületű házhoz mekkora teljesítményűre lenne szükség, ennek hozzávetőlegesen mennyi a bekerülési költsége? Köszönöm.
hadai.pet@gmail.com.

Válasz

Horváth György üzente 10 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Tudna küldeni bővebb tájékoztatást a szélgenerátorról?
Köszönettel: Horváth György
horvath.gyorgy.7504@gmail.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Én is kérek szépen bővebb tájékoztatást a szélgenerátorról,
Köszönettel: Szabó Adrienn info@kupa2002.hu

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

Érdemes vissza olvasni ....
A közvetlen elérés: iroda@ingatlaninvest.com
Aki nem ad elérést, annak nem tudok küldeni!
Ide 2-6 oldal anyagot képeket, grafikont nem lehet feltenni.
Tudjuk, hogy mit tud és magyar és a miénk!
Tudjuk, hogy jó helyre kell telepíteni és ott termel is.
Tudjuk, hogy a nap és a szél hasznosítható.
Rendszerben kell gondolkodni.
Azt is tudjuk, hogy a megtermelt energiával gazdálkodva ki tudja elégíteni egy család éves villamos energia igényét, sőt még tud a fűtésbe is besegíteni, sőt a világítási igény jelentős részét is meg tudja oldani... mindez kevés volna?
Családi ház 0Ft villany számlával és fele gáz számlával... ennyit tud!
... és ez nem kevés!

Válasz

Juhász János üzente 10 éve

A készülék most a RENEXPO kiállításon megtekinthető.
Budapest SYMA csarnok, szombaton családi nap és ingyenes belépés.

Válasz

tamas andalits üzente 10 éve

Üdvözlöm!
Bővebb információt szeretnék kérni, esetleg árlistát.
Köszönettel: Géza
email: jonatigris@gmail.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Érdekelne engem a családi házunkra egy ilyen rendszer, csak hol keressem a forgalmazó stb.
Válasz cím: s.novak@freemail.hu

Üdvözlettel: Sándor

Válasz

Tugyi János üzente 10 éve

Szeretnék kérni árajánlatot , bővebb információt, árlistát
152m2-es ház 1997-ben épült ,hőszigetelt kivéve nyílászárók .
Üdv: Tugyi János

tugyi@t-online.hu

Válasz

Joó Anita üzente 10 éve

Szeretnék bővebb tájékoztatást (műszaki paramétereket) és árlistát kapni. Köszönöm! jooanita@invitel.hu

Válasz

André Magdolna üzente 11 éve

Üdvözlöm Kedves János!

Szeretném önnel felvenni a kapcsolatot a skypen vagy telefonon. Abból a célból kerestem meg önt, hogy egy megbeszélés alapján be tudná-e mutatni ezt a nagy lehetőséget a szövetkezetünk részére.Nemzetközileg is érdeklődés lehet iránta.
Skyp:andre.magdi1

Tel:0630/6807994

Email: mandr0002@gmail.com
Amennyiben ez lehetséges kérem jelezze felénk.
Köszönöm:
Magdolna

Válasz

Vithalm Ilona üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Szeretnék kérni árajánlatot , bővebb információt
100m2-es ház 1962-ben épült ,fel van újítva .

Köszönettel :Vithalmné

vithalmica@gmail.com

Válasz

Kovács István üzente 11 éve

Kedves János!

Felkeltette érdeklődésemet a szélkerék ezért szeretnék kérni bővebb felvilágosítást a kivitelezésről, árról, megoldásokról..Mi egy 75m2 társasházban lakunk lapos tetős résszel.
Várom válaszát
Üdvözlettel: Kovács István
pistikekukac@gmail.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Amennyiben lehetséges részletes leírást, és árakat szeretnék kérni.
Köszönettel: Kornél
kornelnak@yahoo.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr,

Bővebb információt szeretnék kérni, árlistával együtt, ha ez lehetséges.
köszönettel: Balázs
bkolics@gmail.com

Válasz

Szendi Erika üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Szeretnék kérni bővebb információt!
Köszönettel: Szendi Erika
szendi.fanni@t-online.hu

Válasz

Baráth Sándor üzente 11 éve

Tisztelt Uram!
szeretnék részletes leírást,illetve árakat kérni különbötő teljesítménnyel.
Köszönettel:Baráth Sándor

sanyi.barathvgmail.com

Válasz

Schibik László üzente 11 éve

Részletesebb leírást, és ár megjelölést is szíveskedjen adni !

Email: mr.quattro@freemail.hu

Köszönettel
Schibik László

Válasz

Fazekas Zoltán üzente 11 éve

Részletesebb leírást, és ár megjelölést is szíveskedjen adni !
polgarmester@darnozseli.hu


Köszönettel :
Fazekas Zoltán

Válasz

Szűcs Sándor üzente 11 éve

Részletesebb leírást, és ár megjelölést is szíveskedjen adni !
Nyilvánosan.
Köszönettel : Szűcs Sándor

Válasz

kapetz gabor üzente 11 éve

KÉRNÉK AJÁNLATOT SÁTORTETÖ, 160 NM HÁZ
felsved@gmail.com

Válasz

Németh István üzente 11 éve

Tisztelt Juhász János,
Szeretnék ajánlatot kérni egy 100 nm-s sátortetős családi házra.
Elérhetőségem:mazsi-drazsika@freemail.hu

köszönettel

Válasz

Nagy Ferenc üzente 11 éve

Tisztelt Juhász úr!
70m2 nyeregtetős házra kérnék ajánlatot. Tisztelettel. Nagy Ferenc. relaxferi@gmail.com

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Jó reggelt!
A közvetlen elérhetőségünk:
iroda@ingatlaninvest.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelt Juhász János!
Kérem az emailomra küldjön bővebb információkat.
Köszönöm.
guelph@freemail.hu

Válasz

Nagy Attila üzente 11 éve

Tisztelt János!
Érdekel a lehetőség, 100m2-es sátortetős házra szeretném a szélgenerátort üzemeltetni, és erről bővebb információt kapni.
email címem:
nagy.attila79@citromail.hu

Válasz

Vraukó Ilona üzente 11 éve

Tisztelt János!
Érdekel a lehetőség, 100m2-es sátortetős házra szeretném a szélgenerátort üzemeltetni, valamint bővebb információt kapni.
Tisztelettel: Vraukó Ilona
vraukoili@gmail.com

Válasz

Lukács Tibor üzente 11 éve

Tisztelt Juhász János,
Szeretnék ajánlatot kérni egy 200 nm-s sátortetős családi házra.
Elérhetőségem: lukacs72@citromail.hu
Előre is köszönöm

Válasz

Fodor Tamás üzente 11 éve

Kedves János,
Szeretnék ajánlatot kérni egy 2*100 nm-s emeletes családi házra.
Minkét sznt lakott, tehát 2 háztartás él itt.
Elérhetőségem:fodus@freemail.hu
Szíves válaszát előre is köszönöm!

Válasz

xxx xxx üzente 11 éve

Tisztelt Juhász János,
Szeretnék ajánlatot kérni egy 100 nm-s sátortetős családi házra.
Elérhetőségem: hekagros@gmail.com
Előre is köszönöm!

Válasz

Péter Ferencné üzente 11 éve

Kedves János!
Szeretnénk bővebb információt kérni és árajánlatot 60 nm-es családi házra.
Köszönettel:
Miklósné Mónika
Elérhetőségem:monika.peter73@freemail.hu

Válasz

Farkas Ádám üzente 11 éve

Kedves János!
Szeretnék bővebb információt, és árajánlatot kérni 55 nm-es családi házra.
Köszönettel:
Farkas Ádám
fafa1992@vipmail.hu

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves János,
Szeretnék ajánlatot kérni egy 2*100 nm-s emeletes családi házra.
Elérhetőségem agosz12@gmail.com
Köszönettel:
Lauer Ágota

Válasz

Hajas Csaba üzente 11 éve

Négyemeletes házra szerelhető,1,5-szobás lakás villany ellátására kellene. remélem megoldható,erre kérnék ár ajánlatot. Előre is köszönöm. hajas.csaba9@freemail.hu

Válasz

Mátyási László üzente 11 éve

Kedves János,
Szeretnék ajánlatot kérni egy 160 nm-s családi házra.
Elérhetőségem bankij@freemail.hu
Köszönöm.
Üdvözlettel:
Mátyási László

Válasz

kovács lászló üzente 11 éve

T. János ! Duna parton lévő egész évben lakott 90 nm-s épülethez kérnék egy árajánlatot . Előre is köszönöm Kovács László . kovacslaci55@freemail.hu

Válasz

Boros Ildikó üzente 11 éve

T. János

Árajánlatot szeretnék kérni egy 160 nm-s családi házhoz, sziget-üzeműt .
Tanyáról lenne szó.
Köszönöm Bné Ildikó

Válasz

Pusz Miklós üzente 11 éve

Tisztelt János!

Árajánlatot kérnék egy 95 m2-es családi házra.Ez egy sorház.

Köszönöm:Pusz Miklós
pusz.miklos@digikabel.hu

Válasz

Miklós Lasjosné üzente 11 éve

Kérlek egy 85 m2-es lakáshoz küldjél árajánlatot a szélerőmű teleppítéséhez
Köszönöm
mikloslajosne@citromail.hu

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Ákos!
Aki nem ad elérhetőséget, annak a közvetlen címet ajánlom:
iroda@ingatlaninvest.com

Válasz

solymár ákos üzente 11 éve

Kedves János ! Árajánlatot szeretnék egy 130 m2-es földszintes épülethez, valamint egy kérdés: területi képviselet, szakemberek által történő felszerelés, piackutatás szóba jöhet ?
Üdv: Solymár Ákos

Válasz

klein ibolya üzente 11 éve

Kedves Janos! ez videkre is gondolom ervenyes, szeretnek en is egy arajanlatot kerni kb. 100 negyzetmeteres csaladi hazra, elerhetősegem: ibolya.klein@gmail.com köszönöm.

Válasz

Farkas Jánosné üzente 11 éve

Kedves János!

Ha a sok érdeklődő engedi, kérlek engem is tájékoztass légy szíves, az árakról. Kb. 100 négyzetméter alapterületű családi házra kellene.Van-e valamilyen pályázati lehetőség, támogatás valamilyen formában.
Fáradozásodat megköszönöm és várom válaszodat a következő címre
varbiro57@gmail.com

Köszönettel

Farkas Jánosné

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Aki nem ad elérhetőséget, annak a közvetlen címet ajánlom:
iroda@ingatlaninvest.com

Válasz

Bolvári Bálint üzente 11 éve

Kedves János!
Nekem is felkeltette érdeklődésem ez a beruházás szeretnék róla többet megtudni, és hogy mekkora összegű lenne egy 180nm2-s családi házra?
Köszönöm
bolesz91@gmail.com

Válasz

barsi Tibor üzente 11 éve

Kedves János!

Érdekelne, hogy egy 80 nm2 családi házra mekkora lenne a beruházás. Kérnék egy árajánlatot. paks12@freemail.hu

Válasz

Pál Károly üzente 11 éve

Kedves János!

Érdekelne a beruházás költsége, illetve az energiatárolás formája.
pal.karesz@citromail.hu

Üdvözlettel,
Pál Károly

Válasz

Kupics Károly üzente 11 éve

Tisztelt Juhász János!
Egy árajánlatot kérek, egy két szintes családi házhoz!
Üdvözlettel
Kupics Károly
kupics@freestart.hu

Válasz

Pap László üzente 11 éve

Ötletes a dolog. Érdekelne a beruházás költsége, az energiatárolás formája, az alkalmazott generátor típusa.
Kérem szíveskedjenek tájékoztatást küldeni az alábbi e-mail címre: kecsilla@citromail.hu
Köszönettel:
Pap László

Válasz

Garan Gábor üzente 11 éve

Kedves János!

Szeretnék bővebb információhoz jutni.
Technológia, árak, költségek...., ahogyan sokan mások is. =)
Köszönet. gibson.epiphone90@gmail.com

Üdv.

Válasz

Papp Lajos üzente 11 éve

Tudnának bővebb tájékoztatót küldeni részemre?
ilmenit.papp@gmail.com
Előre is köszönöm!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Érdekelne feltétlenül. Egy részletesebb tájékoztatót kérnék.
A házam 120 m2-s.
zsolt.torok@t-online.hu

Köszönöm

Válasz

Bakonyi Edina üzente 11 éve

Engem is erdekelne ez a szeleromu. Szeretnek bovebb tajekoztatot kerni. E-mail cimem: bedina75@citromail.hu
Koszonettel: B. Edina

Válasz

Németh Zoltán üzente 11 éve

Engem nagyon érdekelne, szeretnék bővebbet megtudni a lehetőségekről.Kérem az alábbi címre tájékoztatót, leírást - anyagi vonzattal - szíveskedjenek küldeni: sol.redondo22@gmail.com.

Köszönettel

Válasz

Magyari Béla üzente 11 éve

Érdekelne az anyagi vonzata is ennek a szimpatikus megoldásnak.

Válasz

KABAK GYULÁNÉ üzente 11 éve

Engem is érdekelnek a költségek,és az árak egy családi ház esetében.Köszi kabakne48@gmail.com

Válasz

Varga Zoltán üzente 11 éve

Engem is érdekelnének az árak és költségek, mint az előttem szólót.

Köszönöm!
vadgazdalkodas@gmail.com

Válasz

Turcsek Róbert üzente 11 éve

Szeretnék bővebb információhoz jutni.
Technológia, árak, költségek....
Köszönet. marcsi0221@freemail.hu

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tiszteletem!

Szeretnék bővebb információhoz jutni.
Technológia, árak, költségek....

temesvarydr@gmail.com

Köszönöm!

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Tudjuk, hogy mit tud és magyar és a miénk!
Tudjuk, hogy jó helyre kell telepíteni és ott termel is.
Tudjuk, hogy a nap és a szél hasznosítható.
Rendszerben kell gondolkodni.
Azt is tudjuk, hogy a megtermelt energiával gazdálkodva ki tudja elégíteni egy család éves villamos energia igényét, sőt még tud a fűtésbe is besegíteni, sőt a világítási igény jelentős részét is meg tudja oldani... mindez kevés volna?
Családi ház 0Ft villany számlával és fele gáz számlával... ennyit tud!
... és ez nem kevés!

Válasz

Burlovics Attila üzente 11 éve

Tiszteletem!

Szeretnék bővebb információhoz jutni.

burlovicsattila@gmail.com

Üdvözlettel Attila

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Kedves Oláhné Gabriella!
Sajnálom, hogy ilyen hamar lemondott róla... le kellett mondania róla, értem...
Remélem, hogy 1-2 év és olyan nagy darabszámban fogjuk gyártani, hogy mindenki számára elérhető lesz.... igen a darabszám miatt fog lecsökkenni az ára, lásd minden háztartási gép árát, bár szerintem a nagyvilág termékeinél a gyártási költség-a fogyasztói ár- használati érték között nagy eltérések vannak....

Válasz

Miskocziné Margit üzente 11 éve

Magán ember vagyok
Így, engem ez a dolog nagyon érdekelne, szeretnék bővebbet megtudni a lehetőségekről.Kérem az alábbi címre tájékoztatót, leírást - anyagi vonzattal - szíveskedjenek küldeni: gyorgy.miskolczi@gmail.com

Válasz

Oláh Sándorné Gabriella üzente 11 éve

Köszönöm, megtaláltam a hozzászólások között, amire kiváncsi voltam, sajnos bővebb infóra már nincs lehetőségem!

Válasz

Oláh Sándorné Gabriella üzente 11 éve

13 éve költöztem Pest megye, Kistarcsa városába és szinte azonnal előálltam a családomnak azzal az ötlettel, hogy szélturbinát kellene telepíteni, mert egész évben erős szél fúj, hasznosítani lehetne ezt a rengeteg energiát. Egy kisebb turbina a környező települések teljes energia ellátását megoldhatná.
Sajnos én csak egy magán ember vagyok, e tekintetben nem mérvadó!
Így, engem ez a dolog nagyon érdekelne, szeretnék bővebbet megtudni a lehetőségekről.Kérem az alábbi címre tájékoztatót, leírást - anyagi vonzattal - szíveskedjenek küldeni: shuckella@freemail.hu
Üdv., Oné.
Gabriella

Válasz

Várfi Krisztián üzente 11 éve

Tiszteletem! Én is szeretnék bővebb infót kapni! varfi.krisztian@gmail.com Köszönöm!

Válasz

Eső Krisztián üzente 11 éve

Tiszteletem!

Szeretnék bővebb információhoz jutni.

figopapa86@citromail.hu

üdvözlettel:E.Krisztián

Válasz

Tarsoly Hetény üzente 11 éve

Szeretnék egy információs csomagot kapni a deo1@freemail.hu email címre előre is köszönöm T. Hetény

Válasz

Pongó Béla üzente 11 éve

Tisztelt Juhász úr !

Kérnék öntől egy részletes tájékoztatót a tetőre szerelhető szélgenerátorról !
email : pandamaci64@gmail.com

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Kedves Lívia!
A készülék azonos.
A termelés, a megtérülés több dologtól is függ!
-mekkora ott a szél
-mit kezdek a megtermelt árammal
-milyen nagyvonalú vagyok a termelt energiával
Az árlista árai mára kicsit csökkentek, elindult a beszállítói verseny... kicsit mentek lejjebb.
A mi szélhasznosító eszközünk elemekből áll!
Mint a LEGO, tehát itt lehet kicsivel indulni és lehet bővíteni!
Sajnos országunkban nem normális gazdaság van! Végül is egy autó áráról beszélünk, amit 15-25-30 évig is használnának!
Egy autónál ki számol megtérüléssel????
Máshol 2-3 havi jövedelem ez az összeg! Tehát ha úgy számolok, akkor akár nem is drága.... de nálunk már mindenki banki kamatokkal és megtérüléssel számol és szerény havi jövedelmekkel rendelkezik.
Én a küldött tájékoztatóban leírom, mit ajánlok.
Akár "csak" 1 millióból el lehet indulni.

Válasz

Tóth Lívia üzente 11 éve

Kedves János!
Bár Stilo Tom picit elnézte a dolgot, szeretném, ha itt válaszolna: A képen látható tetőn lévő generátor azonos azzal, amit a http://www.ingatlaninvest.com/termekek lapjukon bevezető áron 8350 Euro-ért (PLUSZ ÁFA) kínálnak?
Látom, hogy abban napelem is van meg villamos kazán, de azt a bizonyos 2,5M forintot ha Áfásítom, és visszaosztom (nálunk csak 35 Ft/kW az áram), több, mint 26 év a megtérülés.
Kérem, írja meg, hogy nem tévedünk-e, mert bár nagyon szimpatikus, ilyen áron mégsem tűnik akkora üzletnek.

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Kedves Tom!
Megtaláltam a helyet, ahol ár is van (http://www.ingatlaninvest.com/termekek) A kedvezményes ár 8350€ (~300Ft/€) = 2,505,000Ft.
... Ma 45Ft 1 kW/h áram.
már 48 !
Max kitermeléssel számolva (3500*45) évi 157500Ft spórolható meg.
Ez a szél feladata! Ahol jobban fúj ott többet termel!
Ha nem veszem figyelembe az esetleges karbantartásokat
A karbantartás sok esetben elhanyagolható!
16 (tizenhat) év alatt térül meg a beruházás!!!!!!!!!
Ez olyan, mint a LED lámpák 35-50.000 üzemórája! Még olyan régen nem is gyártják, saccolnak, precizebben extrapolálnak.
Mi is! Ha van 1millFt és veszek napelemet: tudom mit fog hozni. Kis áramok, de kiszámíthatóan.
Ha ugyanebből a keretből veszek szélgenerátort, nem tudom kiszámilni mikor termel, de jóval nagyobb áramok, nagyobb teljesítmény jön le és minimum 30%-al többet termel, de ha jó helyre teszem fel, akkor akár 50-70%-al is termelhet többet!
Igy korrekt a mérlegelés.

Válasz

Tóth Lívia üzente 11 éve

Uhh! Ez gáz... (nekem) :)

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Nem csökken az érdeklődés! :-)))
A közvetlen elérhetőségünk:
www.ingatlaninvest.com
iroda@ingatlaninvest.com

Válasz

Fazekasné Valics Éva üzente 11 éve

Üdvözlöm !
Szeretnék árajánlatot és bővebb tájékoztatást kérni a képen látható rendszerről 150 nm-es családi ház esetén. Email cím:valics1464@freemail.hu
Előre is köszönöm:Fazekasné Valics Éva

Válasz

Szegedi Sándorné üzente 11 éve

mi az a 2,5 millió nekünk, most már tudom, hová tegyem a pénzem:-DDDDDDDD
mikor térül ez meg egy családi háznál? hm

Válasz

Stilo Tom üzente 11 éve

Megtaláltam a helyet, ahol ár is van (http://www.ingatlaninvest.com/termekek) A kedvezményes ár 8350€ (~300Ft/€) = 2,505,000Ft. A leírás szerinti 2000-3500kW/h éves áram termelés mellett számoljunk egy kicsit...... Ma 45Ft 1 kW/h áram. Max kitermeléssel számolva (3500*45) évi 157500Ft spórolható meg. Ha nem veszem figyelembe az esetleges karbantartásokat akkor 16 (tizenhat) év alatt térül meg a beruházás!!!!!!!!!

Válasz

Farkas Gábor üzente 11 éve

Árajánlatot szeretnék kérni 30nm-res 5*6 méter alapterületű tetőre. Bővebb termékismertetőt is szeretnék. Köszönettel lopus84@gmail.com

Válasz

Stilo Tom üzente 11 éve

Szeretnék ajánlatot kérni 80nm-es ház. Hegyoldal, mindig fúj a szél. Erősen.
tomstilo@gmail.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Árajánlatot szeretnék kérni 70 nm-re családi házra. Bővebb termékismertetőt is szeretnék.
Köszönettel: szilana@t-online.hu

Válasz

Domby-Gyöngyössy Krisztina üzente 11 éve

Tisztelt Cím,
2-300 nm sorházi ház részére szeretnék szélgenerátorral kapcsolatos tájékoztatást kérni.
Előre is köszönöm,
kgyongy_hu@yahoo.de

Válasz

Petró Katalin üzente 11 éve

Üdvözlöm.
Én is szeretnék teljes részletet kérni a szélgenerátorról.Mennyibe kerül egy 100 nm-es házra,menni az élettartalma,kell-e valamikor takarítani?
katycabogi@citromail.hu

Válasz

Kiss Mónika üzente 11 éve

Üdvözlöm Uram!
Szeretnék árajánlatot és bővebb tájékoztatást kérni a képen látható rendszerről 100 nm-es családi ház esetén. Email cím:monika.kiss88@gmail.com
Előre is köszönöm:Kiss Mónika

Válasz

k Bea üzente 11 éve

T. Cím! Szeretnék árajánlatot kérni szélgenerátorra, valamint egy bővebb termékismertetőt,garanciális feltételekről tájékoztatást. családi ház 140 nm-ről lenne szó pécelen. esetleg valami referencia van felénk valahol?beszerelés házilag megoldható, vagy öök szerelik? várom visszajelzését, üdv.:Bea

Válasz

Ladányiné Csige Judit üzente 11 éve

Üdvözlöm.Szeretnék árajánlatot kérni egy 60 nm-es családi házra.Köszönöm. judit8527@freemail.hu

Válasz

Juhos Istvánné üzente 11 éve

Üdvözlöm!
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Egy bővebb termék ismertetőt szeretnék kérni,És árajánlatot egy 80 nm-es családi házhoz.
Előre is köszönöm.
juhos24@freemail.hu

Válasz

Businé Berkes Andrea üzente 11 éve

Üdvözlöm!

Szeretnék árajánlatot kérni minden teljesítményű szélgenerátorról valamint egy bővebb termékismertetőt,garanciális feltételekről tájékoztatást.

busineberkes.andrea@upcmail.hu

Előre is köszönöm!

Válasz

SZÖKRÖNYÖS ATTILA üzente 11 éve

Érdekelne a családi ház tetejére szerelhető szélgenerátor. Egy kicsit bővebben.Esetleg üzleti szempontból is. Épületgépészeti szereléssel és kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásom van.
Köszönettel:
szattila54@gmail.com

Válasz

Gilicze Melinda üzente 11 éve

Jó napot kívánok!

Érdekelne egy 120 nm-es alapterületü két szintes családi házra az árajánlat.
Mi a készülék élettartama, karbantartás igénye és költsége, valamint a garanciális biztosítékok?

Kérnék árajánlatot és bővebb ismertetőt.
Tisztelettel:
glina@freemail.hu

Válasz

Marossy Balázs üzente 11 éve

Tisztelt Uram!

Kérem küldjön árajánlatot, engedélyeztetéssel kapcsolatos információt és müszaki leírást, bővebb tájékoztatást 100nm-es családi ház esetén szélgenerátor teljesítményétől függően az alábbi emailcímre:
marossybalazs@gmail.com

Szép napot!

Válasz

Tóth Lívia üzente 11 éve

Üdvözletem!
Én is szeretnék árajánlatot és bővebb tájékoztatást kérni. Egy nettó 80nm körüli házhoz szeretném, átlagos felhasználási igényekkel.
picilivi - kukac - gmail.com
Köszönöm!

Válasz

Balla Csaba üzente 11 éve

Üdvözlöm Uram!
Szeretnék árajánlatot és bővebb tájékoztatást kérni a képen látható rendszerről 100 nm-es családi ház esetén.
E-mail: sovin@freemail.hu
Előre is köszönöm!

Válasz

Jakab Zsolt üzente 11 éve

Tiszteletem!
Szeretnék kérni egy árajánlatot, és egy kicsit részletgazdagabb leírást mindhárom erősségű szélgenerátorról.
Válaszukat előre is köszönöm.
jakabzsolt82@freemail.hu

Válasz

Szoboszlai Ákos üzente 11 éve

Tiszteletem!
Szeretnék kérni egy árajánlatot.
akoska.szoboszlai@gmail.com

Válasz

Kovács István üzente 11 éve

Tiszteletem!

Remélem, nem a napelemes tetőcserép sorsára jut a rendszer. Annak a megvalósulására ugyanis 5-6 éve várok. Bár 2 éve lemondtam róla elsősorban a horrorisztikus, leendő ára miatt. (Ha egyáltalán lesz belőle valami ebben az évtizedben.)


De térjünk a lényegre:

Mi a készülék élettartama, karbantartás igénye és költsége, garanciális biztosítékok?
Referenciákat hol lehet megtekinteni? Működés, üzemelés közben?

Csak komplett kivitelezéssel, esetleg engedélyeztetéssel együtt érdekel.

Kérnék árajánlatot és bővebb ismertetőt.

Üdvözlettel: vajnoraki@gmail.com

Válasz

Komlósné Balyi Tünde üzente 11 éve

Üdvözlöm!
Szeretnék árajánlatot és bővebb tájékoztatást a képen látható rendszerről.
E-mail: balyitunde@freemail.hu
Előre is köszönöm!

Válasz

császár vilmos üzente 11 éve

üdvözlettel
szeretnék bővebb infót a rendszerről ár kivitelezés stb
csaszar65@gmail.com

Válasz

Darányi István üzente 11 éve

Kérem küldjön árajánlatot és bővebb tájékoztatót. dara056@gmail.com köszönöm

Válasz

Várszegi Andor üzente 11 éve

Kérem küldjön árajánlatot és további információt (méretek, stb.) az alábbi címre (közremüködés lehetséges külföldön):

mail@AVGEO.de

Válasz

Lovász Gábor üzente 11 éve

Tisztelt Cím!

Szeretnék árajánlatot kérni a fenti képen látható város szél szélgenerátor 5 ről, illetve műszaki adatokat is. Email címem a következő: gaborlov@gmail.com

Köszönöm!

Válasz

Kalmár István üzente 11 éve

Üdvözlöm!
Szeretnék kérni bővebb tájékoztatót, telepitésről, árakról.
lrkalmar@gmail.com
Köszönöm előre is!

Válasz

Polyákné Edit üzente 11 éve

Kérek bővebb információt!
polyakmisi@gmail.com
Köszönöm előre is!

Válasz

Hoffmann Krisztina üzente 11 éve

Üdvözlöm!
Szeretnék kérni 1 bővebb tájékoztatót, árajánlatot.
Köszönöm:
sonnenbau2010@gmail.com

Válasz

Csordás Gábor üzente 11 éve

Kérek konkrétabb tájékoztatót, árakkal.
Üdv. Csordás Gábor
gabcsiretti@gmail.com

Válasz

Toth Gabor üzente 11 éve

Szeretnék kérni tájékoztatót,árajánlatot.Köszönöm TothGabor . toth.junior@gmail.com

Válasz

szabo erzsébet üzente 11 éve

Hello légyszi külgy tájékoztatót és árat is köszi veronikas.au@gmail.com

Válasz

Bene-Antós Enikő üzente 11 éve

Kérek szépen tájékoztatót, és árajánlatot.
köszönöm előre is!
ludovika0518@gmail.com

Válasz

Schaffer István üzente 11 éve

Szeretnék kérni tájékoztatót, és árajánlatot. Előre is köszönöm!
Pityu72@gmail.com

Válasz

Vágner Csaba üzente 11 éve

Én is szeretnék infót kérni a telepítésről, engedélyeztetésről (eon), árakról.
Köszönöm! vagnercsaba1@t-email.hu

Válasz

bo gaby üzente 11 éve

Kérek szépen tájékoztatót, és árajánlatot.
köszönöm előre is!
bogaby007@gmail.com

Válasz

paniti arpad üzente 11 éve

Kérek szépen tájékoztatót, és árajánlatot.
köszönöm előre is!apaniti@gmail.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kérek szépen tájékoztatót, és árajánlatot.
köszönöm előre is!
kenderesi1978@gmail.com

Válasz

Rehm Hédi üzente 11 éve

Kérek szépen tájékoztatót, és árajánlatot.
Előre is köszönöm. rehmtibor@ope.telekom.rs

Válasz

Hejcser Beáta üzente 11 éve

Szeretnék kérni tájékoztatót, árajánlatot. Köszönöm. ujbeahejcser@gmail.com

Válasz

korcsok csaba üzente 11 éve

kérnék infot:
korcsok csaba
puncspogacsa@freemail.hu
köszi

Válasz

isa angéla üzente 11 éve

Szeretnék kérni tájékoztatót,árajánlatot.Köszönöm.isa-angela@hotmail.com

Válasz

Gable Kella üzente 11 éve

Üdvözlöm! Árak, fontosabb paraméterek engem is érdekelnének a városi szélgenerátorról. Köszönöm. kella.gable@gmail.com

Válasz

Schmaus János üzente 11 éve

Kérek szépen tájékoztatót, és árajánlatot.
köszönöm előre is!

Válasz

Zólyomi Zoltán üzente 11 éve

Szeretnék tájékoztatót és árajánlatot: zolyomizoli@t-online.hu. Köszönöm.

Válasz

Dominek Zoltán üzente 11 éve

Szeretnék kérni én is tájékoztatót! ujsagos.zolika@freemail.hu

Válasz

smid laszlo üzente 11 éve

Kérek szépen tájékoztatót, és árajánlatot.
köszönöm előre is!

Válasz

Dömötör Katalin üzente 11 éve

Szeretnék kérni egy tájékoztatót: dkata0622@gmail.com. Előre is köszönöm!

Válasz

Szimet Éva üzente 11 éve

Szeretnék kérni egy tájékoztatót. szimeteva@gmail.com Előre is köszönöm.

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Még küldök pár tájékoztatót, aztán irány a munka.
A többieknek este küldöm.
Közvetlen elérésünk:
www.ingatlaninvest.com
ill. iroda@ingatlaninvest.com

Válasz

Kónya Edina üzente 11 éve

Üdv.Szeretnék én is többet megtudni erről a szélgenerátorról. steczi@freemail.hu

Válasz

Kömény Tivadar üzente 11 éve

Jóreggelt! Én is szeretnék kapni egy tájékoztatót a k.tivadar@freemail.hu-ra! Köszönöm!

Válasz

dóró róbert üzente 11 éve

Kérek szépen tájékoztatót, és árajánlatot
doro-robi@freemail.hu

Válasz

dóró róbert üzente 11 éve

Kérek szépen tájékoztatót, és árajánlatot

Válasz

Fülöp László üzente 11 éve

Kérnék szépen én is egy árajánlatot és egy tájékoztatót, továbbá, hogy hol lehet ezt fölszerelve is megtekinteni hogy kompletten megnéznénk a rendszert.

fulop_laszlo@hotmail.com

Üdvözlettel: Fülöp László!

Válasz

Szilágyi Imre üzente 11 éve

Kérnék szépen egy tájékoztatót, ár, elérhetőség, megtekinthetőség...stb!
Előre is köszönöm!
szilagyiimre@citromail.hu
Imre

Válasz

bat girl üzente 11 éve

Kérek szépen tájékoztatót, és árajánlatot.
köszönöm. balil@citromail.hu

Válasz

Aradi László üzente 11 éve

86m2-es családi ház esetében, kiváló szélfekvés, telepítéssel szeretnék árajánlatot kapni.

Üdv,
Aradi László

mrex33@yahoo.com

Válasz

Czellerné Szloboda Aranka üzente 11 éve

Szeretnék kérni bővebb tájékoztatót és egy árajánlatot. Előre is köszönöm!

Válasz

L K üzente 11 éve

Nagyon tetszik a szélgenerátor. Milyen befektetsét igényel?

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Jó reggelt Mindenki!
Ma süt a nap, ma a napelemek termelnek, amikor nem süt, akkor a szélkerék termel :-)

Válasz

Pártos Lajos üzente 11 éve

Kérek szépen bővebb tájékoztatót, és árajánlatot (40 nm-es nyaraló). Elérhetőségem: partos.lajos@citromail.hu

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Üdvözlöm! Kérnék bővebb tájékoztatót,illetve árajánlatot, email adastra2@freemail.hu

Válasz

Szajkó József üzente 11 éve

Üdvözlöm.
Kérek ajánlatot. Leinformálható 20 éves cég vagyok. Többet levélben vagy telefonon.
infraplus@upcmail.hu

Válasz

vass jános üzente 11 éve

Üdvözlöm! Kérnék bövebb tájékoztatot,il árajánlatot, email betmen11@enternet.hu

Válasz

Horváth Sándorné üzente 11 éve

Üdvözlöm!

Kérek szépen én is bővebb tájékoztatót a termékről.
Illetve egy megközelítő árkalkulációt 70 nm-es házhoz.
Email: fplanet (kukac) t-online (pont) hu

Előre is köszönöm!

Válasz

Törtei László üzente 11 éve

Kérnék szépen egy tájékkoztatót ár...stb!
Előre is köszönöm!
tanclaci@gmail.com

Laci

Válasz

Lasán János üzente 11 éve

Tisztelt Uram!

Kaphatnék én is bővebb tájékoztatót a termékről? Esetlegesen,egy megközelítő árkalkulációt egy 100nm-es házhoz?

lasan1@vipmail.hu e-mail címre.

Előre is köszönöm.

Válasz

Mihály Tibor üzente 11 éve

Részletesebb tájékoztatót kérnék erről a szélgenerátorról árral együtt! Egy 6o nm-es, 2 szobás házam van. Koronkában élek, Erdélyben, Maros megye.
Köszönöm!
Tibor
45tibor@gmail.com

Válasz

Zsuzsanna Bak üzente 11 éve

mennyibe kerül?

Válasz

M Imre üzente 11 éve

Tisztelt Uram!

Egyelőre csak érdeklődnék. Megkeresne a profilomnál található e-mail címen?
Támogatás kapható hozzá esetleg államilag például?

Üdv, Mester Imre

Válasz

Adamekné Judit üzente 11 éve

Üdvözlöm !
Kérném szépen ,küldjön egy bővebb tájékoztatót,
az adamek811@gmail.com címre
Előre is köszönöm.

Válasz

Látis Andor üzente 11 éve

Tisztelt Uram,

Kérem szépen küldjön egy tájékoztatót az andorlatis@yahoo.com címre.
Előre köszönöm.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Részletesebb tájékoztatót kérnék erről a szélgenerátorról árral együtt!
Köszönöm!
Tivadar

Válasz

Kötő Ildikó üzente 11 éve

Üdvözlöm!
Èn is szeretnék kérni egy bővebb tájékoztatót egy 160 m2-es családi ház (5 fő) ellátására! Elős köszönöm!
kotoildi@gmail.com

Válasz

Kővágó Károly üzente 11 éve

Üdvözlöm! Én a mindig szeles Angliában élek,és itt azt hiszem kifizetődő lenne a dolog! Kérhetek árajánlatot és bővebb tájékoztatót? Esetleg arról is,hogyan loehetne kijuttatni idemés a beszerlésről is. kell-e hozzá külön szakember,vagy csak elég egy képzett villanyszerelő? e-mail: paco71@citromail.hu

Válasz

Kovács Csaba üzente 11 éve

Tiszteletem , egy bővebb tájékoztatót szeretnék kérni , előre is köszönöm
kcs58@t-online.hu

Válasz

Császár Tibor üzente 11 éve

Üdvözlöm!
Kérhetnék egy tájékoztatót?
Köszönettel:Tibi

Válasz

Bendéné Májer HAjnalka üzente 11 éve

üdv! kérhetek én is tájékoztatót?Előre is köszönöm!Tisztelettel:Bende Zsolt zsolt.bende@freemail.hu

Válasz

Bartha Barna üzente 11 éve

160 nm alapterületű ház ellátására kérek egy kalkulációt, árajánlatot! Köszönettel.
bartha.marosvar@gmail.com

Válasz

dr. Németh Gábor üzente 11 éve

Tisztelt Uram!

Én is kérnék egy tájékoztatót.

Előre is köszönöm.

Németh Gábor

dr.nemethgabo@gmail.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Üdvözlöm!
Szolnoki szereléssel kérnék részletes tájékoztatót, amennyiben lehetséges.
4 fős család részére. Köszönöm!
Tisztelettel:
Lovász Etelka
lovaszetelka@freemail.hu
Esetleg meg lehet valahol tekinteni a terméket működés közben?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kérek a tisztelt Címzett feltaláló,vagy gyártótól tájékoztatót az egyuttjobb51@gmail.com címre! Köszönöm

Válasz

husz peter üzente 11 éve

üdv! kérhetek én is tájékoztatót? gruni@freemail.hu köszönöm

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Holnap folytatom. Fáradok.
Közvetlen címünk:
www.ingatlaninvest.com

iroda@ingatlaninvest.com

Válasz

Borsó Tibor üzente 11 éve

Kérem, számomra is küldje el részletesebb tájékoztatóját, árakkal teljesítményekkel kiegészítve!borso.tibor@tata.hu
Előre is köszönöm!

Válasz

Tóth Kata üzente 11 éve

buza.krisztina@citromail.hu

Előre is köszönöm

Válasz

Tóth Kata üzente 11 éve

Tisztelt Uram!

Kérném részemre is küldjön részletes tájékoztatót árakkal és teljesítményekkel.
Melyik oldalra/milyen szögbe szerelve legnagyobb a készülék hatásfoka? (Debrecen)

Válasz

Burján András üzente 11 éve

Tisztelt Uram!
Én is kérnék egy tájékoztatót.
Előre is köszönöm.
bandi.burjan@gmail.com

Válasz

Ócsai Gábor üzente 11 éve

Kedves János!
El tudná nekem küldeni a tudnivalókat?
Köszönettel:
Ócsai Gábor
gabor.ocsai@gmail.com

Válasz

vörös tamás üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
én is tájékoztatót szeretnék, egy 100 m2- es házról lenne szó.
Köszönettel
v.tomi64@gmail.com

Válasz

Horváth Sándor üzente 11 éve

Tisztelt Uram!

Kérem, számomra is küldje el részletesebb tájékoztatóját, árakkal teljesítményekkel kiegészítve!
Előre is köszönöm!
molnar.monika2@freemail.hu

Molnár Mónika

Válasz

Szabóné Szentpéteri Violetta üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Kérem, nekem is szíveskedjen tájékoztatót küldeni! Köszönöm!
oletta1@citromail.hu

Válasz

Dné Edit üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Bővebb tájékoztatást szeretnék kérni a szélgenerátor működésével kapcsolatban. Illetve még az áráról, telepítéséről, stb..Előre is köszönöm!

E-mail: lepeda1@gmail.com

Válasz

Szucsák Balázs üzente 11 éve

szucsi13@gmail.com
én is megtudnék erről többet , előre is köszönöm

Válasz

Nagy Adam üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr,
Szeretnék kérni bővebb tájékoztatást, illetve később ajánlatot (egy kb havi 100 000 forintos áramszámlájú társasház kapcsán).

tisztelettel:
nagyadam (adam@nagydr.hu)

Válasz

Pokornyik Margit üzente 11 éve

Tisztelt János.Kérem legyen szives nekem egy linket küldeni ahol megtudom nézni,és olvasni tudok erről a szélgenerátorról.Ha nincs akkor szivesen venném,ha megirná,hogy müködik ez a dolog.Előre is köszönöm:üdv:nemethnemanyi@citromail.hu

Válasz

fityus Norbert üzente 11 éve

Szeretnék egy tájékoztatást kérni
fityus1987@gmail.com
köszönöm

Válasz

Holánszky Sándorné üzente 11 éve

T.János !
Bővebb tájékoztatót kérnék, nagyon érdekel egység/költség megjelöléssel ?!
email: cilike@mail.tvnet.hu

Válasz

Orbai Annamária üzente 11 éve

előre is köszönöm a bővebb tájékoztatást :-)

Válasz

Orbai Annamária üzente 11 éve

ez egy nagyon jó találmány megosztaná velem is bővebben aorbai@mail.com

Válasz

schuszter tamás üzente 11 éve

Tisztelt Juhász János!

Bővebb tájékoztatást szeretnék kérni a szélgenerátor működéséről,áráról,telepítéséről.Előre is köszönöm!

E-mail:schuszter.tamas@freemail.hu

Válasz

nagy zsuzsa üzente 11 éve

Tisztelt Juhász János!
Bővebb tájékoztatót szeretnék kérni! Köszönettel: Nagy Zsuzsa
manyana@citromail.hu

Válasz

Simon János üzente 11 éve

Tisztelt Juhász János!

Tájékoztatást szeretnék kérni egy 140 nm-es családi ház ellátására alkalmas szélgenerátorra. Válaszát előre is köszönöm!
email: taltosgyertya@index.hu

Válasz

Salétros Krisztián üzente 11 éve

Tisztelt Juhász János!
Bővebb tájékoztatót szeretnék kérni!
Köszönettel:
lhksali@gmail.com

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Eddig mindenkinek küldtem tájékoztatót, aki adott elérhetőséget!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelt Juhász János!

Tájékoztatást szeretnék kérni egy 120 nm-es családi ház ellátására alkalmas szélgenerátorra. Válaszát előre is köszönöm!

E-mail: gyorki.agnes@gmail.com

Válasz

Vincze László üzente 11 éve

Tisztelt Juhász János!
Bővebb tájékoztatót szeretnék kérni! 1, 3.5 , 5 kw-os erőmüvekre.

Email: allbusinesslalo@gmail.com

Válasz

Kovács Edit üzente 11 éve

Szeretnék kérni egy elérhetőséget, illetve bővebb tájékoztatást. Köszönettel: Kovács Edit (kovacseditke@citromail.hu)

Válasz

Vighné Varga Odett üzente 11 éve

Tisztelt Juhász János!
Bővebb tájékoztatót szeretnék kérni! Köszönettel: Vighné Varga Odett (vodett@citromail.hu)

Válasz

Lendvai Edit üzente 11 éve

.én is bővebb leírást szeretnék kérni.
.köszönettel:Lendvai Edit

ditke01@gmail.com

Válasz

herczeg anikó üzente 11 éve

Bővebb informáciot kérek.köszönöm.
harcos2001@citromail.hu

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Én is kérnék tájékoztatót, paraméterekkel, árral stb. Köszönöm: Kovács Róbert (kovacs.robert13@upcmail.hu)

Válasz

Farkas László üzente 11 éve

Tisztelt Uram!

Információt kérnék 130m2-es csaldi ház ellátására alkalmas energiaforrásra.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelt Juhász János!
Bővebb tájékoztatót szeretnék kérni! 1, 3.5 , 5 kw-os erőmüvekre.

Email: szigeteles@flywalker.hu

Válasz

Rakó Sándor üzente 11 éve

Tisztelt Juhász János!
Bővebb tájékoztatót szeretnék kérni!
Köszönettel:
rako.sandor@gmail.com

Válasz

Csility Zoltán üzente 11 éve

Kérnék tájékoztatót, zoltan.csility@creatum.hu!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tiszteletem. Részletes tájékoztatót és elérhetőséget szeretnék kérni!

zoltanbelenyesi77@gmail.com

Előre is köszönöm.

Válasz

burcsa dávid üzente 11 éve

tiszteletem! Én is szeretnék egy bővebb tájékoztatót.
előre is köszönőm david3981@hotmail.com
üdvözlettel: Dávid

Válasz

Nagy Adrienn üzente 11 éve

Jó estét!
Én is érdeklődnék a készülékről!
Köszönettel.
adri.emese@gmail.com

Válasz

Szebenyi Sándor üzente 11 éve

Én is szeretnék egy bővebb tájékoztatót.

szebenyisandor@gmail.com

Válasz

Kaszap Alfréd üzente 11 éve

Tisztelt Juhász János!
Bővebb tájékoztatót és elérhetőséget szeretnék kérni!
Üdvözlettel:
Kaszap Alfréd
kaszapa@gmail.com

Válasz

Gerecs lászló üzente 11 éve

Üdvözlöm!

Én is szeretnék egy bővebb tájékoztatót!

Üdv.: G. László
kolaboy100@hotmail.com

Válasz

Móritz László üzente 11 éve

Én is csatlakoznék az előttem levőkhöz, s én is szeretnék kérni egy részletes tájékoztatót. Előre is köszönöm!
itttalalsz@gmail.com

Válasz

Buzásné Nagy Ágnes üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr,

Kérnék bővebb tájékoztatást.
Köszönettel:
buzasagi@gmail.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelt Juhász János!
Bővebb tájékoztatót és elérhetőséget szeretnék kérni!
Köszönettel: judit@benor.hu

Válasz

Pall Rita üzente 11 éve

Jó estét!! Én is csatlakoznék az előttem levőkhöz, s én is szeretnék kérni egy részletes tájékoztatót. Előre is köszönöm!
ritucy89@gmail.com

Válasz

Tóth Szilveszter üzente 11 éve

Tiszteletem engem is érdekelne ár-megtérülés-munka-telepítés-üzletkötés.Köszönöm elöre válaszát.slytoth@gmail.hu

Válasz

Vassné Láng Éva üzente 11 éve

Jó estét! Bővebb tájékoztatót és elérhetőséget szeretnék kérni!
Köszönettel: kisparazs70@freemail.hu

Válasz

Polyák István üzente 11 éve

Minden érdekel róla, ár-megtérülés-munka-telepítés-üzletkötés. Várom a gyártó jelentkezését az alábbi email-ra
polyak73istvan@gmail.com

Válasz

Hornyák Mihály üzente 11 éve

Tisztelt Uram!Csatlakoznék én is az előttem érdeklődőkhöz.Tisztelettel Hornyák Mihály hmisi72@gmail.com

Válasz

szilágyi márta üzente 11 éve

Mint már annyi ember előttem engem is érdekelne ez a lehetőség minden feltételével! martisz@citromail.hu Köszönöm!

Válasz

Venekei Tamás üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Részletes információt szeretnék kérni Öntől, (ár, megtérülési idő, hatékonyság, telepítési feltételek, stb....).
tvenekey@gmail.com

Előre is köszönöm!

Válasz

Hollós Zsolt üzente 11 éve

Jó estét!! Én is csatlakoznék az előttem levőkhöz, s én is szeretnék kérni egy részletes tájékoztatót. Előre is köszönöm!
hozsoka@gmail.com

Válasz

Béres Zoltánné üzente 11 éve

Csatlakoznék az előttem szólókhoz szeretnék részletes tájékoztatást
ár, megtérülési, telepítési, stb... anyesz33@gmail.com
Köszönöm

Válasz

Barta Imre üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Részletes információt szeretnék kérni Öntől, (ár, megtérülési idő, hatékonyság, telepítési feltételek, stb....).
bortaimre@freemail.hu

Előre is köszönöm!

Válasz

Nyári Attila üzente 11 éve

Csatlakoznák az előttem szólókhoz szeretnék részletes tájékoztatást
ár, megtérülési, telepítési, stb... nyariattila72@gmail.com
Köszönöm

Válasz

Borosné Nyeső Éva üzente 11 éve

Szeretnék bővebb tájékoztatást, ár, telepítés stb. nyesoeva@citromail.hu

Válasz

Gáspár Richard üzente 11 éve

Csatlakoznák az előttem szólókhoz szeretnék részletes tájékoztatást
kérni a készülékről
richardgaspar79@gmail.com
Köszönöm

Válasz

Sokač Robert üzente 11 éve

Szeretnék egy részletes tájékosztatot és export árakat Horvátországra.Elöre köszönom.Udv.
robert.sokac@vz.t-com.hr

Válasz

Kozma Zsolt üzente 11 éve

Tisztelt Úram úgy mint az előttem lévők bővebb tájékoztatást szeretnék kérni köszönöm.
kozmazsolt@hotmail.hu

Válasz

Lipták Csaba üzente 11 éve

Szép napot! Én is csatlakoznék az előttem levőkhöz, s én is szeretnék kérni egy részletes tájékoztatót. Előre is köszönöm!
qgexlipi@gmail.com

Válasz

Mosek Adrienn üzente 11 éve

tomaszenko@gmail.com

Válasz

Horváth Csaba üzente 11 éve

Csatlakoznák az előttem szólókhoz szeretnék részletes tájékoztatást
ár, megtérülési, telepítési, stb... hocsab@citromail.hu
Köszönöm

Válasz

Hornyák László üzente 11 éve

Csatlakoznák az előttem szólókhoz szeretnék részletes tájékoztatást
ár, megtérülési, telepítési, stb... hornyaklaszloo@gmail.com
Köszönöm

Válasz

Szilagyi Tamas üzente 11 éve

Tisztelt uram! Szeretnek kerni en is egy mindenre kiterjedo,esetleg muszaki rajzzal,arajanlattal egyutt egy tajekoztatot,esetleg egy honlapcimet.Nagyon kedves koszonom. Cimem honeypapa57@citromail.hu

Válasz

benyo tibor üzente 11 éve

benyusi@feemail.hu

Válasz

benyo tibor üzente 11 éve

üdözlöm! Engem is az ár érdekelne és hogy milyen technikai berendezésből áll!

Válasz

Fehér Judit üzente 11 éve

Tájékoztatót kérek :
solymosjudit@gmail.com

Üdv.

Válasz

Vértes István üzente 11 éve

Szeretnék tájékoztatót!Köszönettel:Vértes István

Válasz

fityus Norbert üzente 11 éve

Én is szeretnék egy tájékoztatót,árakat.
köszönöm elöre is

Válasz

sápi géza üzente 11 éve

Én is szeretnék egy tájékoztatót,árakat.
sapigeza@freemail.hu

Válasz

Vas László üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Részletes információt szeretnék kérni Öntől, (ár, megtérülési idő, hatékonyság, telepítési feltételek, stb....).
vas.laszlo@ajandek-gyar.hu

Előre is köszönöm!

Válasz

Bata László üzente 11 éve

Én is szeretnék egy tájékoztatót,árakat.
Cimem: Lazare22@freemail.hu

Válasz

Angyal László üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Részletes információt szeretnék kérni Öntől, (ár, megtérülési idő, hatékonyság, telepítési feltételek, stb....).
l.angyal@hotmail.com

Előre is köszönöm!

Válasz

Barna Alex üzente 11 éve

Az előttem szólókhoz hasonlóan én is szeretnék kérni egy mindenre kiterjedő részletes tájékoztatót a szélgeneterátorról.

Tisztelettel:
Barna Alex
alexbarna1@gmail.com

Válasz

Gyurina László üzente 11 éve

Tisztelt Uram!A városi szélgenerátor felkeltette az érdeklődésemet.Amenyiben
lehetséges kérem Önt,küldjön az email címemre egy részletes leírást,mind a készülékről,mind a telepítésről és persze az árakról.gyurinalaci@gmail.com
Köszönöm: Gyurina László

Válasz

Gerháth Csaba üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Szélgenerátor ügyében szeretném Önnel a kapcsolatot felvenni.
És kérnék egy általános tájékoztatót is.

Köszönettel:
Gerháth Csaba
gercsaba@gmail.com

Válasz

Szabó Ágnes üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Legyenszíves az e-mailemre részletes tájékoztatót küldeni , ár, hatékonyság, telepítés stb. gszab49@gmail.com

Köszönettel: Szabó Ágnes

Válasz

Hardi Róbert üzente 11 éve

Tisztelt Juhász úr!
Részletes információt szeretnék kérni Öntől, (ár, megtérülési idő, hatékonyság, telepítési feltételek, stb....), amennyiben ez nem lehetséges egy internetcímet ahol utánanézhetnék az áraknak. Köszönettel : Hardi Róbert
hardirobi@citromail.hu

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Legyen szíves a részemre is megküldeni egy részletesebb tájékoztatót és árajánlatot mind a 4 típusra a petertornyos@gmail.com e-mail címre.

Köszönettel,
Tornyos Péter

Válasz

Takács Mihály üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Részletes információt szeretnék kérni én is Öntől, (ár-árajánlat beszerelésre, megtérülési idő, hatékonyság, telepítési feltételek, stb....).
kocos24@gmail.com

Előre is köszönöm!

Válasz

Barna Tamás üzente 11 éve

én is várnék egy ajánlatot a komplett visszatáplálós rendszerre a qwerty1984@freemail.hu cimre, köszi.

Válasz

Bánfi Ibolya üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Részletes információt szeretnék kérni Öntől, (ár, megtérülési idő, hatékonyság, telepítési feltételek, stb....).
epitkezem2010@gmail.com

Előre is köszönöm!

Válasz

Czilli Attila Csaba üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Legyen szíves a részemre is megküldeni egy részletesebb tájékoztatót és árajánlatot mind a 4 típusra a czilliattilacsaba@gmail.com e-mail címre.

Köszönettel,
Czilli Attila Csaba

Válasz

kovács béla üzente 11 éve

Üdv! Egy tájékoztatót szeretnék kérni a készülékről, főleg az 5kW-os érdekelne. előre is köszönöm. bedus68@indamail.hu

Válasz

ÉZSIÁS VENCEL üzente 11 éve

Üdvözletem! Kérnék tájékoztatót a városi szélgenerátorról: huszarbajusz@gmail.com email címre. Köszönöm!

Válasz

Kiss Balázs üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Kérnék én is egy árlistát a termékről a keca83@freemail.hu email címre.
Köszönettel Kiss Balázs

Válasz

Bárdosi Tímea üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Kérnék egy részletes tájékoztatót és árlistát a termékről a nalasz76@gmail.com email címre.
Köszönettel Bárdosi Tímea

Válasz

Zalex Anna üzente 11 éve

Kedves János, Kérem küldjön technikai leírást esetleg részlet rajzokat a termékéről.
Köszönettel, Anna
zalex.anna@gmail.com

Válasz

Katona József üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Szíveskedjék egy tájékoztatót és árlistát a termékről a katonaj46l@freemail.hu címre küldeni.
Köszönettel: Katona József

Válasz

ts boy üzente 11 éve

Kedves Juhász Úr !

Nagyon érdekelne az 5KW-os visszaszolgáltatós megoldás.
Épp bővítés előtt állok.
Szeretnék Öntől kérni egy árajánlatot az alábbi címre:
tsboy@vipmail.hu

Köszönettel
Attila

Válasz

Zelizi Lajos üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Kérnék egy részletes tájékoztatót és árlistát a termékről a zelizi.l@vipmail.hu email címre. Köszönettel: Zelizi Lajos

Válasz

Nagy Tibor üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Részletes információt szeretnék kérni Öntől, (ár, megtérülési idő, hatékonyság, telepítési feltételek, stb....).
magetin@citromail.hu


Előre is köszönöm!

Válasz

ide stova üzente 11 éve

kérek ajánlatot a két nagyobbik szélkerékre villanyszereléssel együtt. Köszönöm
idestova@yahoo.it

Válasz

Siposne Regoczi Eva üzente 11 éve

Szeretnék bővebb információt és árajánlatot kérni a rendszerrel kapcsolatban.

siposne@yahoo.com

koszonettel

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Kérnék egy általános ismertetőt, mindkét teljesítményű szélgenerátorról a toth831@gmail.com mail címre.
Köszönettel, Tóth Lászlóné

Válasz

Balogh Tibor üzente 11 éve

Én is kérnék árajánlatott és tájékoztatót a termékről a bobymidistudio@freemail.hu E-mail címre.
Köszönettel:

Balogh Tibor

Válasz

Mészáros Márton üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Kérnék egy részletes tájékoztatót és árlistát a termékről a martonlevele@gmail.com email címre.
Köszönettel Mészáros Márton

Válasz

Hegybiro Gergely üzente 11 éve

Hello

Engem is érdekelne bővebb információ erről a dologról árakkal, lehetőségekkel.
e-mail: gege@vivexo.com
Előre is köszönöm
Gege

Válasz

Gyarmati János üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Kérnék egy részletes tájékoztatót és árlistát a termékről a gyarmati.szerviz@upcmail.hu címre!
Köszönettel Fazekas Balázs

Válasz

Fodor Zoltán üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Részletes információt szeretnék kérni Öntől, (ár, megtérülési idő, hatékonyság, telepítési feltételek, stb....).

Előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Fodor Zoltán.
fodorvil@gmail.com

Válasz

Balogh István üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Bővebb információt szeretnék kérni erről a dologról árakkal, lehetőségekkel.
e-mail: balox.boy@freemail.hu
Előre is köszönöm

Válasz

pankaczii zoltán üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Engem is érdekelne egy 5 kw-os rendszer kiépítési ára, illetve a várható megtérülési idő!

pankaczi1023@freemail.hu
Köszönöm!

Válasz

Péter Róbert üzente 11 éve

A nagy érdeklődést látva, nem szeretnék senkit elbizonytalanítani,de 6 éve foglalkozom szélkerék építésével is, de igazán jó szélgenerátort itthon még nem csinált senki. Jó lenne ha tévednék, Magyarországon a 10-15 méteres magasságban átlagban 1.5-3.5 m/s szél van. Ez a szél arra elég, hogy forogjon a kerék, de áramot szinte semmit nem csinál. Tapasztalatból tudom.
Raktam össze 3kw- os 20 kw gépet is. Nem hozza a várt eredményt!!
A napelemes rendszerek sokkal jobban tervezhetőek.

Válasz

Nagy Attila üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Egy árajánlatot kérnék az 5kW-os rendszer kiépítéséhez és még én is kíváncsi lennék, hogy van e pályázati lehetőség!?
Válaszát előre is köszönöm!

üdv:

Nagy Attila

ui.:

válaszát az attila.nagy.x@freemail.hu e-mail címre kérném

Válasz

Péter Róbert üzente 11 éve

Tisztelt készítő!

Érdekelne.... mi történik ha oldalról fúj a szél?

A képen látott kerék 8-10 m/s szélben jó ha 500w-ot tud, nagyon jó lenne ha tévednék!?

Válasz

Győri Attiláné üzente 11 éve

Csatlakozom az előttem szólókhoz, egy árajánlatkérés erejéig.
köszönöm.
pateta@freemail.hu

Válasz

Egyed András üzente 11 éve

Engem is érdekel a dolog.

wa1907@yahoo.com

Válasz

Simon Peter üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Szeretnék árajánlatot kérni egy 5 kW teljesítményű rendszer kiépítésére, visszatáplálós és sziget üzemi kivitelre egyaránt.

Üdvözlettel:

Péter
pstorekft@gmail.com

Válasz

Csontos József üzente 11 éve

szép jónapot!
én is egy árajánlatra lennék kíváncsi.
joe@doghitters.com

Válasz

Molnár Krisztián üzente 11 éve

Illetve a kissebb rendszerek ára is érdekelne.
Előre is köszönöm válaszát!

Válasz

Molnár Krisztián üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Szintúgy szeretnék árajánlatot kérni egy 5 kW teljesítményű rendszer kiépítésére, illetve információt az esetleges pályázati lehetőségekre.
misa30@gmail.com

Válasz

Pillmayer András üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Szintúgy szeretnék árajánlatot kérni egy 5 kW teljesítményű rendszer kiépítésére, illetve információt az esetleges pályázati lehetőségekre.
andras1966@freemail.hu

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Csak győzzük ezt a sok megkeresést kiszolgálni....
Dolgozunk rajta. Ingatlan Invest Iroda

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Szintúgy szeretnék árajánlatot kérni egy 5 kW teljesítményű rendszer kiépítésére, illetve információt az esetleges pályázati lehetőségekre.

Köszönettel: Gerecs Attila
gerecsattila@gmail.com

Válasz

szigeti erika üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Szeretnék bővebb információt és árajánlatot kérni egy 5KW rendszer kiépítésére.A pályázati lehetőség is érdekelne.
Köszönettel:szigeti Jenőné
kuu57@freemail.hu

Válasz

Bujdosó Zsófia üzente 11 éve

Üdvözlöm!

Érdekelne a szélgenerátor, kérem tájékoztasson!
info@lionsbusiness.hu

Köszönettel: Bujdosó Zsófia

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves Juhász Úr!

az alábbi kérdéseim lennének

Tudtommal a szélgenerátoro hatásfokának növelésében fontos szerep jut annak, hogy szélirányba forognak, ez a gép a képek alapján nem tud ilyet ami jelentősen rontja a hatásfokot. Milyen tehát a gép hatásfoka?
Valamint nagy szél esetében a szélkereket ki szokták forgatni szélirányból, nehogy túlterhelődjenek a berendezés részei, ennél a szerkezetnél hogyan valósul ez meg? vagy nem valósul meg? Utóbbi esetben mi biztosítja, hogy nem ég le vagy törik el valami benne?
Milyen követelmények vannak a tetővel kapcsolatban a felszereléshez, mivel valamilyen statikát/dinamiák mégiscsak megkövetel egy ilyen

Válasz

Kovács László üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Csatlakozva az előttem szólókhoz, én is kérnék egy részletes tájékoztatót, és ezek költségeiről, áráról.
Köszönettel: Kovács László
sikeres2010@gmail.com

Válasz

Agócs Béla üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Szintúgy szeretnék árajánlatot kérni egy 5 kW teljesítményű rendszer kiépítésére, illetve információt az esetleges pályázati lehetőségekre.

Köszönettel: Agócs Béla
agocsjr@gmail.com

Válasz

Lengyel Imre üzente 11 éve

Szeretnék a házam tetejére egy 5kw szélgenerátort!Mit kell tennem?

Válasz

Orsósné Farkas Mária üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Pár perccel ezelőtti hozászóláshoz kapcsolódóan -Gujné Szabó Tünde- érdekelne egy 5 kW teljesítményű rendszer kiépítésének költsége, illetve ha van erre állami támogatás ;kiírt pályázati forrás lehetősége.

Köszönettel: korsi68@t-online.hu

Válasz

Balogh Sándor üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Kérek bővebb tájékoztatást,árat.
Köszönettel:Balogh Sándor, e-mail cím: fikesz@fikesz.hu

Válasz

Kozák Magdolna üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Kérem küldjön nekem is egy részletes tájékoztatót!
cím: kozakmagdolna@t-online.hu
Köszönettel: Kozák Magdolna

Válasz

Fekete László üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Csatlakozva az előttem szólókhoz, én is szeretnék bővebb tájékoztatást és árat.
Köszönettel:Fekete László
laciii@mailbox.hu

Válasz

Németh Norbert üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Kérem küldjön egy részletes tájékoztatót, a 2,5KW-s illetve az 5 kW-s rendszerről, és ezek költségeiről, áráról.
Köszönettel Németh Norbert
Cím: n.nemeth@index.hu

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelt Juhász úr!
Én is megköszönnék egy tájékoztatót és árlistát.
cím: ipetki@freemail.hu
Köszönettel:
Petki István

Válasz

birta zsolt üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Csatlakozva az előttem szólókhoz, és is szeretnék bővebb tájékoztatást és árat.
Köszönettel: birtazsolt@yahoo.com

Válasz

Dévényi Géza üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Kérem küldjön egy részletes tájékoztatót, a 2,5KW-s illetve az 5 kW-s rendszerről.
levelezési címem: geza.devenyi@gmail.com

Köszönettel:
Dévényi Géza

Válasz

Gujné Szabó Tünde üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Engem is érdekelne a szélgenerátor ára. Küldene tájékoztatást? Lehet erre igényelni valamiféle állami támogatást, esetleg pályázni a beépítésre? 100 m2-es családi ház kb. évi 3000 kWh áramfogyasztással. Címem: gujnetunde@freemail.hu

Válasz

Fábián Balázs üzente 11 éve

Tisztelt Juhász János Úr!
Kérem küldjön nekem is egy részletes tájékoztatót
cmena@freemail.hu címre.

Tisztelettel:
Fábián Balázs

Válasz

KASZA GÁBORNÉ üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Csatlakozva az előttem szólókhoz, és is szeretnék bővebb tájékoztatást és árat.
Köszönettel: Kasza Gáborné gabi.kasza1@gmail.com

Válasz

Sárközi Tamás üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Kérek bövebb tájékoztatást,árat.
Köszönettel:Sárközi Tamás e-mail cím:tamassarkozi41@gmail.com

Válasz

Erdei Gézáné üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Szeretnék tájékoztatást kapni lakótelepi hasznosításáról a találmányának és természetesen szeretném tudni a költségét is.
Üdvözlettel: Erdei Gézáné
címem: erdeivirag52@gmail.com

Válasz

Szeredai Jenő üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Kérek én is bővebb tájékoztatót és és árat!
Üdvözlettel: Szeredai Jenő szeredaij@freemail.hu

Válasz

Nika Miklós üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Kérem küldjön tájékoztatást egy 5 kW-s rendszerről.
Címem: Nika Miklós, nikamiklos@gmail.com
Köszönettel.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Kérek bővebb tájékoztatást,az anyagi vonzattal együtt.
kati00@citromail.hu

Válasz

Klonka Gabor üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Szeretnénk részletes tájékoztatót és árajánlatot. kb 110m2 -es családi házról lenne szó.

Köszönöm előre is

gaklonka@yahoo.com

udvozlettel,Gabor

Válasz

Varga László üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Engem is érdekelne, kérnék egy részletes tájékoztatást!
Email: vargalaci.vl@gmail.com

Üdv: Varga László

Válasz

Jáger Attila üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Kérek bövebb tájékoztatást,árat.
Köszönettel:Jáger Attila e-mail cím:jaguse69@gmail.com

Válasz

Csiki Attila üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Kérek bövebb tájékoztatást.
csiki.truckkft@gmail.com

Válasz

Nagy Tibor üzente 11 éve

érdekelne a dolog küldene részletes tájékoztatást, árat.

Köszönöm.

ntibor75@gmail.com

Válasz

Barta Julianna üzente 11 éve

Kérnék én is egy tájékoztatást ! Köszönöm!
bjulcsee@gmail.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

érdekel, árajánlatot kérnék
benke.noemi@posta.hu

Válasz

jenei istván üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Engem is érdekelne, kérnék egy részletes tájékoztatást
Email:pistijenei@gmail.com

Köszönettel Jenei István

Válasz

yksat tasky üzente 11 éve

Hello!
Érdekelne a találmány.Kérnék róla részletes tájékoztatást!
Üdv.Tamás
taskymuse@hotmail.com

Válasz

Peszlenné Bea üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Érdekelne kérem adjon tájékoztatót a peszibea@gmeil.com címre

Válasz

Koncz Márton üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Engem is érdekelne, kérnék egy részletes tájékoztatást!
Email: r.mamola@gmail.com

Üdv: Koncz Márton

Válasz

Ildikó Krebs üzente 11 éve

Tisztelt Cim!
Nemetorszagba erdekelne a kivitelezes es arajanlat. minel sürgösebben iden nyaron beszerelnenk. ildiko.krebs@web.de
köszönettel Ildiko Krebs

Válasz

nogradi ilona üzente 11 éve

Érdekelne.Kérem szíves tájékoztatóját.Előre is köszönöm.nogradiilona@citrmail.hu

Válasz

Németh Ildikó üzente 11 éve

Tisztelt Cím!
124m2 alapterület és tetőtérre kérnék árajánlatot kivitelezéssel együtt és egy részletes tájékoztatót. Családi ház. nemeth.ildikoka78@gmail.com
Köszönettel: Németh Ildikó

Válasz

Békési József üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Engem is érdekelne, kérnék egy részletes tájékoztatást!
E-mail: bb65@vipmail.hu

Köszönettel: Békési József

Válasz

LANTOS ILONA üzente 11 éve

T.Cím
Érdekelne, kérném szíves tájékoztatóját.
Köszönettel.
lantosilu@freemail.hu

Válasz

Kordé Valéria üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Szeretnénk részletes tájékoztatót és árajánlatot. kb 110m2 -es családi házról lenne szó.
Tisztelettel: vikmen77@gmail.com

Válasz

Fazekas Balázs üzente 11 éve

Üdv!
Kérnék egy részletes tájékoztatót és árlistát a termékről a szorgosszaki@gmail.com e-mail címre!
Köszönettel Fazekas Balázs

Válasz

Bálint Sándor üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Engem is érdekelne ez a dolog, kérnék részletes tájékoztatást, árajánlatot kivitelezéssel együtt.

zsusada@gmail.com

Válasz

Gelányi István üzente 11 éve

Tisztelt Cím! engem is érdekelne, s kérném a részleges tájékoztatót, és egy árlistát. Előre is köszönöm. Tisztelettel: gelanyi2@gmail.com

Válasz

Szücs Ferenc üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Engem is érdekelne ez a dolog, kérnék részletes tájékoztatást, árajánlatot kivitelezéssel együtt. 100m2 alapterületű házról lenne szó.Köszönöm.
E-mail:apatigrincs@freemail.hu

Válasz

szigeti Miklós üzente 11 éve

Tisztelt Cím
engem is érdekelne, s kérném a részletes tákékoztatót,ha lehet terv rajzokat is!
Tisztelettel:
szigmiki@citromail.hu

Válasz

Sebestyén Tibor üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Engem is érdekelne, kérnék egy részletes tájékoztatást!
E-mail: nagyvad44@indamail.hu

Köszönettel: Sebestyén Tibor

Válasz

Nagy Anita üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Csatlakozom a korábban szólókhoz, tudna nekem is küldeni egy tájékoztatót és árajánlatot? (2 lakásos családi ház, az egyik lakás 1 hálószobás a másik lakás 3 hálószobás)
Az e-mail címem: nagyancsa@vipmail.hu

Előre köszönöm!
Nagy Anita

Válasz

Bodó Barbara üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!
Engem is érdekelne, kérnék egy részletes tájékoztatást!
E-mail: marissa0428@gmail.com

Köszönettel: Bodó Barbara

Válasz

Eiler Péter üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Engem is érdekelne ez a dolog, kérnék egy részletes tájékoztatást és árajánlatot kivitelezéssel együtt. A lakó ingatlan 100m2 alapterületű.
e-mail: szambi73@gmail.com

Köszönettel: Eiler Péter

Válasz

Mészáros Zsoltné üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Engem is érdekelne ez a dolog, kérnék egy részletes tájékoztatást és árajánlatot kivitelezéssel együtt.
e-mail: 77giza@gmail.com

Köszönettel: Lipsz Gizella

Válasz

Stir Mihály üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Engem is érdekelne ez a dolog, kérnék részletes tájékoztatást, árajánlatot kivitelezéssel együtt.

e-mail: stirmisi54@gmail.com

Üdv: Stir Mihály

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Engem is érdekelne ez a dolog, kérnék részletes tájékoztatást, árajánlatot kivitelezéssel együtt.
szllya@pr.hu
Szölösi Attila

Válasz

Rádi Kata üzente 11 éve

Tisztelt Juhász úr!
Tisztelettel szeretnék én is egy részletesebb,árral ellátott tájékoztatót kérni 220 nm-es lakáshoz!
rkata33@gmail.com
Malatinszkiné Kata

Válasz

Kovács Lívia üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr,
Engem is érdekelne egy részletes tájékoztató árlistával.
Köszönöm előre is .

Lívia

lividum@vipmail.hu

Válasz

Bitskey Csaba üzente 11 éve

Tisztelt Juhász úr!

Társasházi felhasználásra (10-150 lakás) kérnék ajánlatot!
Előre is köszönöm!
ingatlangeneral@gmail.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr,
Engem is érdekelne egy részletes tájékoztató árlistával.
Köszönöm előre is .

Lupták Szilárd

luptak.szilard@gmail.com

Válasz

Sebestyén Katalin üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr,
Engem és néhány ismerősömet is érdekelne egy részletes tájékoztató árlistával.
Nagyon szépen köszönöm előre is .
Email címem sebine.kati@freemail.hu

Válasz

Baumgartner Ildikó üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!!

Nagyon sok az érdeklődő!!!!:)) Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz, számomra is legyen szíves egy árajánlatot készíteni. Milyen adatokra lenne szüksége? Köszönettel: Baumgartner Ildikó
baumgartnerildi@gmail.com

Válasz

Turcsek Róbert üzente 11 éve

Üdvözlöm!

Kérem küldjön számomra részletes árajánlatot.turrob@freemail.hu
Köszönöm.

Válasz

Fekete István üzente 11 éve

Tisztelt Juhász úr!
Tisztelettel szeretnék én is egy részletesebb,árral ellátott tájékoztatót kérni!

feq21074@gmail.com

Válasz

Komjáti László üzente 11 éve

Üdvözlöm!

Kérem küldjön számomra részletes árajánlatot.komjatilaszlo@euromail.hu

Tisztelettel.

Válasz

Ancsin Árpád üzente 11 éve

Tisztelt Juhász úr!
Tisztelettel szeretnék én is egy részletesebb,árral ellátott tájékoztatót kérni!
ancsin@index.hu

Válasz

Péter Norbert üzente 11 éve

Tisztelt Juhász úr!
Tisztelettel szeretnék én is egy részletesebb,árral ellátott tájékoztatót kérni!
Kiegészítve sátortetőre is. Köszönöm: beeboxer@gmail.com

Válasz

SZIKI GYONGYI üzente 11 éve

Jo napot. Engem is erdekelne egy bovebb tajekoztato es az ara is. Elore is koszonom. olahgyongyi@yahoo.com
Udv , Gyongyi

Válasz

Varga Árpád üzente 11 éve

Tisztelt Juhász úr!
Tisztelettel szeretnék én is egy részletesebb,árral ellátott tájékoztatót kérni!
Valamint kiegészítve sátortető esetére. Köszönöm: rpvarga@gmail.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelt Juhász úr!
Tisztelettel szeretnék én is egy részletesebb,árral ellátott tájékoztatót kérni!
brichtaferenc@gmail.com

Válasz

Szabó Katalin üzente 11 éve

Tisztelt Juhász úr!

Kérem szíveskedjék számomra részletes leírást küldeni a szélgenerátorral kapcsolatban 110 nm-es lakásra.

Előre is köszönöm.

Üdvözlettel:
Marton Kati
katti66@citromail.hu

Válasz

Szalai Józsefné üzente 11 éve

Kedves János!

Kérem szíveskedjék számomra részletes leírást küldeni a szélgenerátorral kapcsolatban.

Előre is köszönöm

swenmargo@gmail.com

Válasz

horvath peter üzente 11 éve

üdv!
kerem küldjön reszletes leirast,es arat.60m2 haz.
köszönöm.
magdi.stolcenberger@gmail.com

Válasz

velekei ildikó üzente 11 éve

Kedves János!

Kérem szíveskedjék számomra részletes leírást küldeni a szélgenerátorral kapcsolatban.

Előre is köszönöm.

Üdvözlettel:
Németh Ferenc
ferro23@freemail.hu

Válasz

Veres Anita üzente 11 éve

Kedves János!

Kérem szíveskedjék számomra részletes leírást küldeni a szélgenerátorral kapcsolatban.

Előre is köszönöm.

Üdvözlettel:
Veres Anita
anita@renegatx.hu

Válasz

Dömötör Attila üzente 11 éve

Tisztelt Juhász úr!

Kérem, hogy küldjön részletes tájékoztatást a megoldása kapcsán az alábbi e-mailcímre: (200m2 ház)

domotorattila@gmail.com

Előre is köszönöm, üdvözlettel

Dömötör Attila

Válasz

Kovács László üzente 11 éve

Tisztelt Juhász úr!

Kérem, hogy küldjön részletes tájékoztatást a megoldása kapcsán az alábbi e-mailcímre: (100m2 ház)

tropus75@gmail.com

Előre is köszönöm, üdvözlettel

Kovács László

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Szerencsére már közvetlenül is jönnek a levelek a közvetlen címre: iroda@ingatlaninvest.com

Válasz

Csiák-Sedivy Gyula üzente 11 éve

Tisztelt Juhász úr!

Kérem, hogy küldjön részletes tájékoztatást a megoldása kapcsán az alábbi e-mailcímre:

info@mbsoft.hu

Előre is köszönöm,

Csiák-Sedivy Gyula
MBSOFT Kft.

Válasz

Mészáros Csaba üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

További információt kérnék: mcsaba7404@gmail.com
(családi lakóház, ~140m2 lakóterület)

Mészáros Csaba

Válasz

Pálfi Zoltán üzente 11 éve

Tisztelt Juhász úr!

Érdekelne engem is ill. édesanyámat is a rendszer. Kaphatnánk további információt kérem?

Az enyém: palfizoli1981@gmail.hu

Az édesanyámé pedig: gizmo957@gmail.com

Köszönettel: Pálfi Zoltán

Válasz

Miklós Adrienn üzente 11 éve

Kedves Juhász János!

Tájékoztatót szeretnék kérni Öntől a szélgenerátorról. Két házról lenne szó, mindkettő kb 120-130 m2-es, az egyik földszintes a másik pedig tetőteres. Teljesen "szőke" vagyok technikailag, de az energiatakarékosság és a "zöld energia" nagyon érdekel.
Előre is köszönöm válaszát, melyet türelemmel várok.
Üdvözlettel: Miklós Adrienn
miklos.adrienn1@gmail.com
06-30-608-7814

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Kedves Magdolna!
Köszönöm a levelét, de kérek e-mail címet: ahova a tájékoztatót el tudom küldeni.

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Kedves Óh Zsolt! A honlapon szinte minden fent van.
www.ingatlaninvest.com

A mail cím pedig, ahová már a konkrét kérdéseket várjuk iroda@ingatlaninvest.com

Válasz

Mészárosné Fischli Magdolna üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Kérem, hogy szíveskedjenek egy tájékoztatót küldeni a szélgenerátor felszerelési költségeiről címemre! Gratulálok is egyben!

Válasz

Óh Zsolt üzente 11 éve

Tisztelt Juhász úr!

Ha ide írna egy általános tájékoztatót mindenkinek könnyebb lenne az élete és akkor lehetne bírni a tempót ill. érdemi dolgokkal foglalkozni :-)
Szerintem.

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Kedves Nagy Magdolna!
Köszönjük a gratulációt és a biztatást, nagy szükségünk van rá.
Kaptunk a MINISZTÉRIUMTÓL is egy köszönő levelet, melyben elismerik munkásságunkat és sok sikert kívánnak áldásos tevékenységünkhöz.
Ez nagyon szép, de mi egy innovációs pályázatot szerettünk volna, hogy ne
saját zsebünkből kelljen finanszírozni, elhúzva ezzel a piacra kerülését a terméknek, mert ugye élnünk is kell valamiből.
Száz szónak is egy a vége: pályázati pénzt nem kaptunk, viszont tegnap óta valami égi csoda folytán folyamatosan kapjuk az érdeklődő, ajánlatkérő leveleket, telefonokat.
Úgyhogy megyek is, mert a levelek és telefonok várnak.
További szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel, Krisztina és János

Válasz

kellerné ildiko üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

250m2 kétszintes családi házhoz szeretnék bővebb információt kérni a szélgenerátorról.
E-mail címem: id.keller@t-online.hu
Köszönettel: Keller Károly

Válasz

Tóth Zoltán üzente 11 éve

Tisztelt Juhász úr!
Szeretnék kérni egy bővebb termék leírást!
Milyen adatokra van szükség az árkalkulációhoz?
Tóth Zoltán
tzoli71@gmail.com

Válasz

Rimóczi Csaba üzente 11 éve

Bocsánat, a tájékoztatás az j :)

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Nehéz a tempót bírni, sok az érdeklődő.
De küldöm a tájékoztatókat.
Olvasás után jöhetnek a konkrét, házra, családra jellemző adatok és utána adok árajánlatokat is!

Válasz

Rimóczi Csaba üzente 11 éve

Szeretnék kérni egy általános tályékoztatást én is a rimoczics@gmail.com
e-mail címre. A ház bruttó 80nm-es.
Előre is köszönöm.
Üdvözlettel
Rimóczi Csaba

Válasz

Szuszékos Margit üzente 11 éve

Tisztelt Juhász János!

Szeretnék a szélgenerátorról egy bővebb tájékoztatást 55 m2 panel építésű lakásra árajánlatot. E-mail cím: margitka@freestart.hu
Köszönettel: Margit

Válasz

Nagy Magdolna üzente 11 éve

Kedves Juhász Úr!
Őszinte örömmel és elismeréssel gratulálok!
... és kérek szépen egy bővebb tájékoztatót! :)
Köszünettel
Nagy Magdolna
nagymag11@gmail.com

Válasz

Zuborné Bíró Enikő üzente 11 éve

Kedves Juhász Úr!

Az előttem szólókhoz hasonlóan én is szeretnék kérni egy általános tájékoztatót a szélgenerátorról.
e-mail cím: 03eni21@gmail.com

Köszönettel: Zuborné Bíró Enikő

Válasz

Varga Mónika üzente 11 éve

Kedves Juhász Úr! Köszönjük Önnek ezt a fantasztikus új magyar találmányt! :) Kérhetek én is egy bővebb tájékoztatót?
Email címem: varga.monika69@gmail.com
Köszönettel: Varga Mónika

Válasz

Nagy Jánosné üzente 11 éve

Kedves Juhász Úr,

Szeretnék kérni egy általános tályékoztatást én is a nagyed@hotmail.co.uk
e-mail címre.
Előre is köszönöm.
Üdvözlettel
Nagy Jánosné

Válasz

Horváthné Gruber Katalin üzente 11 éve

Tisztelt forgalmazók!

110m2-es lakásom van.Szeretné bővebb információt és árajánlatot kérni.
katisur79@gmail.com
Előre is köszönöm!

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

A konkrét adatok nélkül ne kérjenek csak árakat!
Tartalom kell az ár mellé!
Sok adat kell a számoláshoz, levelezzük le:
iroda@ingatlaninvest.com

Válasz

Vígh János üzente 11 éve

Tisztelt forgalamazó!

270 nm-es négy lakásos, elektromos fűtésű társasház és egy 84 nm-es családi ház viszonylatában szeretnék bővebb tájékoztatást kapni!

Köszönettel: Vígh János
janos.vigh@pontdebrecen.hu

Válasz

Kungl Mihály üzente 11 éve

Én is szeretnék kérni egy tájékoztatót, az előttem szólókhoz hasonlóan!

Előre is köszönöm!
e-mail címem: kungl22@hotmail.com

Válasz

H M üzente 11 éve

Én is szeretnék bővebb információt a szélgenerátorról 300 négyzetméter házhoz.
HM
h.marcsi@t-online.hu
Előre is köszönöm
Üdv.

Válasz

Filep László üzente 11 éve

Szeretnék kérni egy tájékoztatót, ha lehet árajánlattal egy 100 nm2-es családi házra. A címem :filep.laszlo.bp@gmail.com
Előre is köszönöm.

Válasz

Gati Bea üzente 11 éve

Tisztelt Juhász János Úr!
Szeretnék több információt,részletes leírást,árajánlatot egy 100m2 ,infrapanel fűtésű házhoz.(7 KW)
Köszönöm-
gati.bea@gmail.com

Válasz

Benedek Zoltán üzente 11 éve

Tisztelt Forgalmazó!

Csakúgy, mint az eddigi hozzászólók, én is szeretnék egy bővebb műszaki leírást és egy árajánlatot kérni egy dunaparti horgásztanyához.
Válaszukat előre is köszönöm!
benedek.zoltan64@tolna.net

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Mi is kérnénk bővebb információt a szélgenerátorról.
Kriesch György
katigyuri87@gmail.com

Válasz

Donáth Orsolya üzente 11 éve

Tisztelt Forgalmazó!

Csatlakoznék az előttem szólókhoz, egy 130 nm-es ház viszonylatában érdekelne a dolog!

Köszönettel
D. Orsolya
donathorsi@gmail.com

Válasz

Baloghné Sz. Gyöngyi üzente 11 éve

Tisztelt forgalmazó!

Szeretnék bővebb tájékoztatást a rendszerről, annak kiépítésének feltételeiről, valamint költségéről egy 100 m2 alapterületű házhoz.

Előre is köszönöm
b100gy@t-online.hu

Válasz

Erdély Győző üzente 11 éve

Szeretnék kérni egy tájékoztatót, ha lehet árajánlattal egy 128 nm2-es családi házra. A címem :gyozo.erdely@gmail.com
Előre is köszönöm.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

Kérek szépen én is egy tájékoztatót az alábbi címre:

mucsyreka@gmail.com

köszönettel: MucsyRéka

Válasz

Bónáczné Pónya Ibolya üzente 11 éve

Tisztelt Forgalmazó!

Szeretnék kérni egy részletes műszaki ismertetőt és árajánlatot egy 140 nm-es családi ház ellátásához.

Előre is köszönöm: Bónáczné Ibolya
bgpisgy@gmail.com

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Küldöm a tájékoztatókat, most mindenkinek egyformát.
Utána lehet házra, családra, fogyasztásra konkretizálni.

Válasz

Csizmadiáné Nérai Dóra üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr !
Szeretnék árajánlatot kérni városi szélgenerátor telepítéséhez ( 130 nm családi ház ), valamint részletes tájékoztatást a rendszerről.
Előre is köszönöm: Csizmadia Zsolt
neraidora@freemail.hu

Válasz

Budai Barnabás üzente 11 éve

Hasonló konstrukcióra szeretnék én is árajánlatot kérni mint Némethné Bán Rita. Egy udvarba két családi ház, az egyik 80 nm2 a másik 150 nm2.
köszönettel:
budaib@vipmail.hu

Válasz

Mihály László üzente 11 éve

Tisztelt Forgalmazó!
Csakúgy, mint az eddigi hozzászólók, én is szeretnék egy bővebb műszaki leírást és egy árajánlatot kérni egy 100 nm-es családi házhoz.
Válaszukat előre is köszönöm!
Üdv:
Mihály László
emil66@freemail.hu

Válasz

Mühl Norbert üzente 11 éve

Tisztelt forgalmazó!

Szeretnék bővebb tájékoztatást a rendszerről, annak kiépítésének feltételeiről, valamint költségéről egy 140m2 alapterületű házhoz.
muhl.norbert3@gmail.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Szeretnek bovebb tajekoztatast kapni egy 100m2 haz ellatasahoz.
Elore is koszonom.
imre.csabai@gmail.com

Válasz

Stellek Tímea üzente 11 éve

Tisztelt Forgalmazó!

Szeretnék kérni egy részletes műszaki ismertetőt valamint árajánlatot egy 100 nm-es családi ház ellátáshoz.

Előre is köszönöm,
Stellek Tímea
stellektimea@epomap.hu

Válasz

Vitéz Róbert üzente 11 éve

Tisztel Forgalmazó!

Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól (és karbantartási igényekről) egy 100 m2-es családi házra vonatkozóan.
Előre is köszönöm.
vitezcsalad@gmail.com

Válasz

Tóth Katalin üzente 11 éve

Szeretnék kérni egy tájékoztatót, ha lehet árajánlattal egy 130 nm2-es családi házra. A címem : katicakatica@citromail.hu
Köszönöm szépen! :)

Válasz

Nagy Tibor üzente 11 éve

Sziasztok! Én is kérnék Infot ha lehetséges :) 110m2 Padlásteres házra :)
aftereddie@gmail.com
Köszii! :)

Válasz

Tóthné Nyírő Klaudia üzente 11 éve

Tisztelt Juhász Úr!

A berendezésről szóló részletesebb információkon túl érdeklődnék, mi a helyzet akkor, ha a tetőgerinc nem az uralkodó széljárásra merőleges, és melyik áramszolgáltató az ma hazánkban, ahol a visszatáplálásos rendszer kialakítható, az milyen plusz költségvonzattal bír, és milyen technikai változtatásokat igényel a már kialakított villamos hálózaton.

Válaszát köszönöm tisztelettel:

Tóthné Klaudia knyiro@vipmail.hu

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelt Forgalmazó!

Szeretnék kérni egy részletes műszaki ismertetőt valamint árajánlatot egy 80 nm-es családi ház ellátáshoz. Előre is köszönöm!
feceone@freemail.hu

Válasz

Takács Viktor üzente 11 éve

Tisztelt Forgalmazó !

Információt kérek egy 70 nm-es lakóházra vonatkozó költségekről.
tntvideo@gmail.com. Takács Viktor
A választ előre köszönöm !

Válasz

György József üzente 11 éve

Általánosan szeretnék információkat, a felszerelés bonyolultsági szintjéről, költségekről, és hogy lehetséges-e az exportálás Vajdaságba? Illetve, amennyiben állitottak össze valamilyen prezentációt, vagy valamilyen bemutatási módot, kérném szépen azt is elküldeni a "gjozsef92@yahoo.de" cimre!
Előre is nagyon szépen köszönöm, József! :)

Válasz

Wierl Csaba üzente 11 éve

Tisztelt forgalmazó!
Én is bővebb infót szeretnék kérni a rendszerről, árról, 4 fős átlag családra levetítve.
Tájékoztatásukat előre is köszönöm!
wcsaba01@citromail.hu

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelt Forgalmazó!
Én is szeretnék információt kérni a költségekről. 80nm-es családi házunk van.
ancsa4@citromail.hu
Előre is köszönöm!

Válasz

Bánfiné Gabriella üzente 11 éve

Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól egy 80-90 m2-es családi házra vonatkozóan.
Előre is köszönöm.
kovacshegedusvfreemail.hu

Válasz

Heinrich István üzente 11 éve

Tisztel Forgalmazó!

Előbb rosszul írtam az elérhetőséget!
Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól egy 80-90 m2-es családi házra vonatkozóan.
Előre is köszönöm.s-pityu@freemail.hu

Válasz

Heinrich István üzente 11 éve

Tisztel Forgalmazó!

Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól egy 80-90 m2-es családi házra vonatkozóan.
Előre is köszönöm.s-pityu88@freemail.hu

Válasz

Molnár Ákos üzente 11 éve

Tisztelt Forgalmazó!
Szeretnék én is bővebb információt kapni a rendszerről egy kb. 160 m2-es családi házra vonatkozóan.
Szíves tájékoztatásukat előre is köszönöm.
akomol@gmail.com

Válasz

Némethné Bán Rita üzente 11 éve

Szeretnék én is egy 80m2-es családi házra kapni tájékoztatást,és még olyan kérdésem lenne,hogy ha egy udvarban 2 ház van 5 méterre egymástól akkor elég egy generátor vagy mind a 2 házra kell szerelni,vagy elég egy nagyobb teljesítményű?
Az össz m2 az kb 160-180 m2 között van!
Köszönettel:
ban.rita@gmail.com

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Aki nem ad elérhetőséget annak itt nehéz 1-2 mondatban válaszolni!

Válasz

csányi tibor üzente 11 éve

Tisztel Forgalmazó!

Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól egy 120 m2-es családi házra vonatkozóan.
Előre is köszönöm.Cibuka88@gmail.com

Válasz

Seregi Tímea üzente 11 éve

Kérek szépen információt a költségekről, szerelésről és a feltételekről. jajujaj@gmail.com. Köszönöm.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Én is kérek szépen tájékoztatót! artur60@gmail.com

Válasz

Szabó Ágnes üzente 11 éve

Szeretnék én is bővebb információt kapni a rendszerről egy kb. 140 m2-es családi házra vonatkozóan.
Szíves tájékoztatásukat előre is köszönöm.
beallsmiles@gmail.com

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Tisztelt és Kedves Érdeklődők!

Minden érdeklődőnek szól ez az üzenet, aki nem ad elérhetőséget!
Egy pár napja rengetegen érdeklődnek a városi tetőgerinc turbina iránt.
Ennek szívből örülünk és köszönjük. Viszont nem mindenki adja meg e-mail címét. Az itteni szűk keret miatt a válaszadás, dokumentumok küldése nem lehetséges. Ezért arra kérek mindenkit, adja meg elérhetőségét, vagy weblapunkon: www.ingatlaninvest.com minden elérhetőségünk, kapcsolatunk megtalálható.
Továbbá kérnénk egy kis türelmet, mert folyamatosan dolgozunk, jövő héttől a RENEXPO Kiállításon vagyunk kint a SYMA Csarnok G-11 Nemzeti Innovációs Hivatal standján. Mindenkit szeretettel várunk!
Üdvözlettel, Krisztina és János - Ingatlan Invest Iroda

Válasz

Kálmán András üzente 11 éve

Csatlakozom az előttem érdeklődőkhöz! Kérnék szépen részletes tájékoztatást a lehetőségekről! ytong@freemail.hu Köszönöm!

Válasz

Végh Erika üzente 11 éve

Tisztel Forgalmazó!

Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól egy 120 m2-es családi házra vonatkozóan.
Előre is köszönöm.

erikavegh7@freemail.hu

Válasz

NAGYNÉ F. KATALIN üzente 11 éve

Szeretnék többet megtudni és árajánlatot kérni
nagynefk@citromail.hu

Válasz

Lászy Lászy üzente 11 éve

Üdvözletem! Engem is érdekelne egy árajánlat!
laszy1@mail.com

Válasz

Holczerné Csilla üzente 11 éve

Szeretnék infót kérni a telepítésről és árakról és 5 fő részére 170m2-es családi házra. Köszönöm szépen.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kérnék egy árajánlatot 7 fős család részére.
Köszönöm

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kérnék egy ajánlatot (műszaki tartalom/ár) 140 nm, nagyjából 7 fő.
Üdvözlettel: Ági
dicsoagi@gmail.com

Válasz

Szlauko Gabor üzente 11 éve

Egy részletes árajánlatot én is szívesen fogadnék 5 fős családi ház részére, értékesíteni nem szeretném, csak némi fizetős energiát spórolni. Köszönettel
szlauko.gabor@gmail.com

Válasz

bakk tIBI üzente 11 éve

van lehetőség ingyenes felmérésre és ár ajánlatra?Engem érdekelne és egy jó ajánlat esetén megrendelném.

Válasz

u zs üzente 11 éve

Én is szeretnék egy kb összeget mibe kerülne a kiépítés és mennyi idő a beszerelés?? köszönettel : u.zsuzsa@indamail.hu

Válasz

Váradi György üzente 11 éve

Szeretnék bővebb információt kapni.

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Kedves Pallasi Tibor!
Az azért túlzás és illetlen, ha valaki így mond valamiről véleményt!
Akkor találkozhatunk a RENEXPON? Ott élőben láthatja.

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Kedves Tamás!
1. Az elektromos szolgáltató engedélye szükséges ahhoz, hogy a megtermelt elektromos áramot értékesítsük.
Ez egy banki/kereskedői szemlélet, eladni azt amit magam is felhasználhatnék. Nem lehet kereskedni vele!

2. Alapfeltétel, hogy egy olyan elektromos berendezés biztosítja a visszatöltést, mely szinkronizálódni tud a hálózattal.
Valamennyi áramszolgáltató honlapján lista van az ilyen készülékekről, azokkal a gyártmányokkal, amiket elfogad.

3. Egy ilyen gyári elektromos berendezés ára rendkívül magas lehet, ráadásul a szolgáltató nem köteles megvásárolni az áramot 100 kWh havi teljesítmény alatt!
Háztartási méretben 100-400eFt az a bizonyos "rendkívül magas " ár. Amikor eladta az állam (privatizálta) a villamos hálózatunkat, akkor szerződésben kötelezte a termelt áram átvételére a vevőt (ELMŰ-E-on-GDF).

4. A házi szélkerékrendszerek energiatermelő képessége általában nem rendelkezik akkora energiamennyiséggel, hogy a megtermelt áram eladható mennyiségben álljon rendelkezésre. A saját felhasználás a lényeg és nem a kereskedés! A függetlenedési irány, a havi rezsi csökkentése a cél! Éves szinten a szélkerékkel és napelemekkel megtermelhető áram mennyisége annyi, amennyit tervezünk! Minden számolható! Éves szinten!

Ebből kifolyólag olcsóbb egy lúgos vagy savas akkumulátorban tárolni a többletenergiát a szélcsendes időre, melyet magunk használjunk fel!
A tároló szerepét az áramszolgáltató látja el szaldó (oda-vissza) mérő órával. Amikor termelünk azt is méri és azt is amikor fogyasztunk.

De kérem javítson ki, mert örülnék, ha nem így lenne. Köszönöm
Mindenki rendelkezésére áll az aktuális, jogszerű napi információk megszerzése. Részben igaz és részben kiegészítésre szorul az ismeretei, de ez nem baj, életünk végéig okosodunk :-)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Szintúgy szeretnék információt kérni a kiépítési, telepítési költségekről és a működéssel kapcsolatban. Szeretném az elektromos áramot megtermelni (havi 600kw) körül lenne rá szükségem, mert minden elektromos árammal működik a házban. (Fűtés, sütő, főzőlap, bojler számítógépek stb..) Családi házról van szó, szinte folyamatosan szeles környéken.
Tisztelettel,
Gebri Péter
peter.gebri@gmail.com

Válasz

Szendi Gyula üzente 11 éve

Szeretnék infot kérni a telepitésről és árakról és 5 fő részére milyen teljesitményű kell.

Válasz

Szabóné Judit üzente 11 éve

Szeretnék bővebb információt kapni a készülék működéséről,körülbelüli bekerülési költéségéről, egy négy fős család esetében.E-mail cím:pedmentora@freemail.hu Előre is köszönöm.

Válasz

Süle Anna üzente 11 éve

Szeretnék információt kérni a működéséről, költségeiről.
üdv,
sule_anna@vipmail.hu

Válasz

Szegedi János üzente 11 éve

Üdv! árajánlat kéréshez milyen adatok szükségesek?

Válasz

Herczegh Attila üzente 11 éve

Érdekelne a rendszer..családi ház, 5 fő energiahasználattal.kiépítés megközelítő költségei?:

a-hercz@freemail.hu

Válasz

Tamás Albert üzente 11 éve

1. Az elektromos szolgáltató engedélye szükséges ahhoz, hogy a megtermelt elektromos áramot értékesítsük.

2. Alapfeltétel, hogy egy olyan elektromos berendezés biztosítja a visszatöltést, mely szinkronizálódni tud a hálózattal.

3. Egy ilyen gyári elektromos berendezés ára rendkívül magas lehet, ráadásul a szolgáltató nem köteles megvásárolni az áramot 100 kWh havi teljesítmény alatt!

4. A házi szélkerékrendszerek energiatermelő képessége általában nem rendelkezik akkora energiamennyiséggel, hogy a megtermelt áram eladható mennyiségben álljon rendelkezésre.

Ebből kifolyólag olcsóbb egy lúgos vagy savas akkumulátorban tárolni a többletenergiát a szélcsendes időre, melyet magunk használjunk fel!

De kérem javítson ki, mert örülnék, ha nem így lenne. Köszönöm

Válasz

Pallasi Tiborc üzente 11 éve

Szerintem is kamu az egész! Ha automatikusan befordulna a szél mindenkori irányába, akkor hatékony lenne, de így csak egy parasztvakítás! :P

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Kedves András!
Valóban egy angol 2 hét eltéréssel, de később adta be találmányként, de nem készített belőle gyártmányt!!! Mi igen!

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Mindazoknak, akik nem adtak meg mail címet:
Kérem, hogy irjanak az iroda@ingatlaninvest.com címre.
Küldök egy általános tájékoztatót, küldök egy adatlapot.
Ezt követően kérem, hogy gondolják végig, hogy mit szeretnének, mert egy korrekt árajánlat elkészítése több óra. Ezt adatok nélkül nincs értelme elkezdeni! Ha van konkrét cél, pl. az éves áram igény megtermelése, már nagy előre lépés, de akkor kell még a jelenleg rendelkezésre álló áram is, a helyi szél nagyságáról nem is beszélve.
Egy nagyobb beruházásba csak átgondoltan szabad bele ugrani.
Szerencsére ez a készülék modulonként fejleszthető! Nincsen zaja, nincsen árnyékhatás! És az előzetes állásfoglalások szerint az Építő hatóságok nem gördítettek elő akadályt sem.
A RENEXPON ki lesz állítva a SYMA csarnokban ápr.26-27-28-án Mindenkit szeretettel várunk! Ingatlan Invest Iroda nevében: Juhász János

Válasz

szokolay zoltán üzente 11 éve

Szeretnék infot kérni a telepitésről és árakról.Köszönettel
Szokolay

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Kedves Pusoma Norbert!
Amikor felvettem veled a kapcsolatot nem ilyennek láttalak....
Az a tény, hogy ugyanezt a szerkezetet látod a BME (műszaki egyetem) szélcsatornájában az nem gondolkoztat el, hogy mit is látsz??
A másik képen a Balaton látható valós fákkal....

Válasz

Veres Ákos üzente 11 éve

Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről.

Válasz

Budai Ildikó üzente 11 éve

Tisztel Forgalmazó!

Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól egy 80 m2-es családi házra vonatkozóan.
Előre is köszönöm.

ildiko.budai@t-online.hu

Válasz

Halasi Miklós üzente 11 éve

Üdv.! Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól egy családi házra vonatkozóan.
Előre is köszönöm a segítségét.
Tisztelettel:
Halasi Miklós
halasi59@tvn.hu

Válasz

Dézsi Erika üzente 11 éve

Szeretnék én is egy 70 és egy 100 nm-es családi házra telepítés, kiépítés árairól.
ddderi@freemail.hu

Válasz

Kovacs Andras üzente 11 éve

Ezt az angolok már le is védték így csak saját célra telepíthető, értékesíteni tilos, de
írányérzékeny és csak akkor működik hatékonyan ha merőlegesen kapja a szelet a tengelyére

egyébként jó dolog a melegvizet újra és újra felfedezni, angliában már évek óta forgalmazzák profibb kivitelben kisebb rotor átmérő mellett
Szívdöglesztő

Válasz

incze tamás üzente 11 éve

Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól egy családi házra vonatkozóan.
Előre is köszönöm!
thomasvendeghaz@tvn.hu

Válasz

Németh László üzente 11 éve

Üdvözlöm!

Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól egy családi házra vonatkozóan.
Előre is köszönöm!
Németh László
primauzlet@gmail.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tiszteletem! Bővebb információt szeretnék kérni a rendszerről, telepítés, kiépítés árairól családi házra vonatkozóan.
Köszönöm szépen.
szamoca72@freemail.hu

Válasz

Szefcsik Betta üzente 11 éve

Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól egy családi házra vonatkozóan.
Köszönöm szépen!
szefcsik.betta@gmail.com

Válasz

Bcziar Tamás üzente 11 éve

Bővebb információt szeretnék kérni a rendszerről, telepítésről és a kiépítés árairól egy 80nm-es családi házra vonatkozóan. autosbolt-bonto@freemail.hu
Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Kiss Zsolt üzente 11 éve

Tisztel Forgalmazó!

Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól egy családi házra vonatkozóan. 2 szintes családi házra 2*48 nm.
Köszönöm szépen!

privat2@gmail.com

Válasz

Wasd Man üzente 11 éve

Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól egy családi házra vonatkozóan.
Köszönöm szépen!
lajosnorbert@gmail.com

Válasz

Nagy Erika üzente 11 éve

Bővebb információt kérek. szepseg2030@gmail.com Köszönettel.

Válasz

Szilágyi Róbert üzente 11 éve

Üdvözlöm!

Bővebb információt szeretnék kérni a rendszerről, telepítésről és a kiépítés árairól egy 80nm-es egyszintes családi házra vonatkozóan komárom-megyében.szilagyi-31@freemail.hu
Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Kakó Andrea üzente 11 éve

Tisztel Forgalmazó!

Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól egy családi házra vonatkozóan.
Köszönöm szépen!

zerintya@gmail.com

Válasz

Finna szilárd üzente 11 éve

Tisztelt Forgalmazó, 300 literes villanybojler üzemeletetéséhez kellene ilyen vagy hasonló megoldás, árajánlatot szeretnék kérni erre vonatkozóan. köszönettel finnaszilard@freemail.hu

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

úgy látom válasz nem nagyon lesz, én felmentem a megadott honlapra, a www.ingatlaninvest.hu-ra. Hááát... nem olcsó ez sem! :)

Válasz

Csausity Stjepan üzente 11 éve

Tiszteletem! Bővebb információt szeretnék kérni a rendszerről, telepítés, kiépítés árairól családi házra vonatkozóan.
Köszönöm szépen!
stjepan@freemail.hu

Válasz

SAVIC DOBÓ SLAVICA üzente 11 éve

Tiszteletem! Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól családi házra (250 nm) vonatkozóan, valamint némi információt a beszerzés lehetőségeiről.

Válasz

Nagy Lidi üzente 11 éve

Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól családi házra vonatkozóan.
Köszönöm szépen!
lidisun@gmail.com

Válasz

Czakó Viktor üzente 11 éve

Üdvözlöm!
A sok korábban érdeklődőhöz hasonlóan én is bővebb információt kérnék kialakításról, bekerülési költségről.
csoli105@gmail.com
Előre is köszönöm
Czakó Viktor

Válasz

Balogh György üzente 11 éve

Üdvözlöm!

Bővebb információt szeretnék kérni a rendszerről, telepítésről és a kiépítés árairól egy 80nm-es egyszintes családi házra vonatkozóan Békés-megyében.
Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kérnék szépen bővebb infornációt az kiépítés és a szélgenerátor árának megjelölésével a 3,5 kw-os rendszerről és a beszerzési lehetőségéről.
machika2@gmail.com
Köszönettel: Mach Gábor

Válasz

Kiss Attila üzente 11 éve

Tiszteletem! Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól családi házra vonatkozóan, valamint némi információt a beszerzés lehetőségeiről.
jagger73@gmail.com

Válasz

Erdei Lehel üzente 11 éve

Szeretnék több infót a készülékről és a teljes kiépítés költségéről egy családi házra vonatkozóan.
Köszi
erdeilehel@freemail.hu

Válasz

Okler László üzente 11 éve

Üdvözlöm!

Érdekelne ez az új fajta szélkerék. Bővebb információt szeretnék kérni a dologról! Előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
László
lacaboy@gmail.com

Válasz

Körmendi István üzente 11 éve

Szép Napot!Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól családi házra vonatkozóan. Beszerzési lehetőségről.
kormendiistvan73@gmail.com

Válasz

Szabó Attila üzente 11 éve

Tisztelt Cím!

Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól családi házra vonatkozóan. Beszerzési lehetőségről.
attila.szabo@fitohorm.hu
Köszönettel: Attila

Válasz

Pusoma Norbert üzente 11 éve

Az igazság oda át van! ...ez nem éppen a legjobb szerkezet ...
A képet nézzétek meg egy kicsit jobban! Ez csak egy látvány terv, nem igazi! A képen a fák festettek, a cserepeket az alsó tartóvas kettészeli, a légyeg a generátor ami az áramot termeli hiányzik a képről... a fenti leírásban ott található a "lesz" szó, tehát még tervezés alatt a készülék ... ..kérdés: Mi van akkor, ha más irányból fúj a szél? ...elfordítjuk a házat... A légterelő a képen csak egy irányból képes fogadni a szelet ...
üdv, a szakértő

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Üdvözletem!

Bővebb információt szeretnék kérni a rendszerről, telepítés, kiépítés árairól családi házra vonatkozóan. Előre is köszönöm! krausz.kriszta@gmail.com

Válasz

pasztor marianna üzente 11 éve

Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól családi házra vonatkozóan.

Válasz

Wolf György üzente 11 éve

Tiszteletem!
Szeretnék bővebb információt kérni a rendszerről és a telepítés, kiépítés költségeiről egy 300nm kétszintes panzióra vonatkozóan. Beszerzési lehetőségről.

Köszönöm: noszi@invitel.hu

Válasz

Malatyinszki Róbert üzente 11 éve

Üdvözletem!
Szeretnék egy részletesebb tájékoztatót (leírást) kérni a rendszerről.
Köszönöm: tauben1@freemail.hu

Válasz

Szecsődi Norbert üzente 11 éve

Tiszteletem!
Szeretnék bővebb információt kérni a rendszerről és a telepítés, kiépítés költségeiről családi házra vonatkozóan. Beszerzési lehetőségről.
100 nm.-es, normál belmagasságú, tetőteres családi házra .
Köszönöm:szecsodi.norbert@freemail.hu

Válasz

Szakál Sándor üzente 11 éve

Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól családi házra vonatkozóan. Beszerzési lehetőségről.
100 nm.-es, normál belmagasságú, padlásteres családi házra kérnék árajánlatot. sanyi019@gmail.com

Válasz

fiedler renáta üzente 11 éve

Szeretnék bővebb információt és árajánlatot kérni a rendszerrel kapcsolatban.
firenci@centrum.sk
köszönöm szépen

Válasz

Alberti István üzente 11 éve

Tisztelt Cím!

Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól családi házra vonatkozóan. Beszerzési lehetőségről.
100 nm.-es, normál belmagasságú, padlásteres családi házra kérnék árajánlatot

albertiek@gmail.com címre várom a mielőbbi választ

Válasz

Jermakov Tamás üzente 11 éve

Üdvözletem

Szeretnék gyártmányismertetőt valamint árajánlatot kérni 2,5kW -os berendezésre, az uvsystem@t-online.hu címre.

Válasz

Ernst-Mikó Rita üzente 11 éve

Kérek szépen árajánlatot és részletes ismertetőt!Köszönöm:Ernst Frigyes, protorg@invitel.hu

Válasz

Massignan Renato üzente 11 éve

Üvözletem!

Érdekes a találmány érdeklődnék hol lehetne megnézni üzem közben és egyik információkat árakat a következő emailcímre várnám: caponord098@gmail.com

előre is köszönöm.

Válasz

Hegyi Ildikó üzente 11 éve

Szeretnék árajánlatot kérni: heildi@freemail.hu
Köszönöm: Ildikó

Válasz

Csergő András üzente 11 éve

Kérek árajánlatot, és részletes műszaki tájékoztatót!
csbandi@citromail.hu

Válasz

Baranyai Etelka üzente 11 éve

Szeretnék információt, és árajánlatot kérni, nagyon érdekelnek az alternatív környezet barát megoldások üdv: etelka.baranyai@freemail.hu

Válasz

imre janos üzente 11 éve

Tiszteletem
én is szeretnék árajánlatot kérni 1,0kW-tól 3,5kW és 5,0kW-ig.
imreaf@gmail.com

Válasz

Szakadátné Mária üzente 11 éve

Üdvözlöm!


Szeretnék bővebb információt és árajánlatot kérni a rendszerrel kapcsolatban.
macsi7272@freemail.hu
Válaszát várom!Üdvözlettel : Mária

Válasz

Zrinyi Miklós üzente 11 éve

Én is szeretnék árajánlatot kérni 3.5KW és 5 KW ig. Cim: mklszrinyi@gmail.com

Válasz

Hoffmann Géza üzente 11 éve

Csatlakozom az előttem szólók információ igényéhez. dr.hoffmann@mailbox.hu címre kérnék árajánlatot, termékismertetőt, főként egy OCHSNER hőszivattyú (4.3 kW) elektromos áram szükségleteinek kielégítéséhez.

Válasz

Fábián László üzente 11 éve

üdv!

én is szeretnék árajánlatot kérni 1,0kW-tól 3,5kW és 5,0kW-ig.
Cim:fglaszlo@invitel.hu

Válasz

Kováts Péter üzente 11 éve

Én is szeretnék ajánlatot kérni, főleg a kisebb teljesítményű érdekelne. Előre is köszönöm: kovatspbiztonsag@citromail.hu

Válasz

Ric Tamás üzente 11 éve

Tiszteletem!
Én is szeretnék árajánlatot kérni 1,0kW-tól 3,5kW és 5,0kW-ig!
richter.tamas@gmail.com email címre

Válasz

Gyenis Sándor üzente 11 éve

Tisztelt Cím!

Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól családi házra és társasházi alkalmazásra vonatkozóan. gyenis.s@freemail.hu

Elöreis köszönöm

Válasz

Tamási Nikoletta üzente 11 éve

Üdv! Szeretnék egy árajánlatot kérni a kw-okkal nem vagyok tisztában 72nm a ház alacsony belmagassággal. tamasiniki@freemail.hu

Válasz

Szegedi Mónika üzente 11 éve

Tiszteletem!
Én is szeretnék árajánlatot kérni 1,0kW-tól 3,5kW és 5,0kW-ig!
szmoni@index.hu email címre

Válasz

Hódi Béla üzente 11 éve

Üdv! Nagyon érdekes és ötletes. További tájékoztatásra volna szükségem a kiépítés módjáról az anyag igény és a rendszer kiépítéséről a lehetőségekről és az árakról (anyag és az összköltség)Köszönettel Cím:juli1948@citromai.hu.

Válasz

Somogyi Aladár üzente 11 éve

Üdv!

Szeretnék bővebb információt kérni egy 5 Kw rendszer kiépítéséről
helyszükség, ár stb.

előre is köszönöm: Somogyi Aladár

email: jaladars@gmail.com

Válasz

jehu menu üzente 11 éve

üdv!

én is szeretnék árajánlatot kérni 1,0kW-tól 3,5kW és 5,0kW-ig!

email: kuldokegyet kukac gmail pont com

köszönettel: tz

Válasz

Szigeti-Tóth Sándor üzente 11 éve

Tiszteletem!

Szeretnék árajánlatot kérni 1,0kW-tól 3,5kW és 5,0kW-ig!
szigetitothsanyi@citromail.hu

Válasz

Sz Simon üzente 11 éve

Szeretnék ajánlatot kérni 1kW sziget rendszerre.
szalymon@yahoo.com
Köszönöm

Válasz

Deák Szilvia üzente 11 éve

Szeretnék bővebb tájékoztatást és árra vonatkozó információt kérni családi ház sziget üzemű működésére. Elsősorban 2,5-3,5 kW-os teljesítmény érdekel, de jó lenne tudni, hogy melyik mire való.
Köszönettel:
Deák Szilvia
dszilvia70@gmail.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelt Cím!

Szeretnék bővebb információt kapni a rendszerről és a telepítés, kiépítés árairól családi házra és társasházi alkalmazásra vonatkozóan.

Az információkat és elérhetőséget a borsodibt@gmail.com e-mail címre kérem.

Tisztelettel,
Borsodi József

Válasz

Nagy Anita üzente 11 éve

Szeretnék egy bővebb tájékoztatást kapni a pr.nagyanita@gmail.com címre.
Köszönöm

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Szeretnék bővebb tájékoztatást a termékről a silvija@freemail.hu címre.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Szeretnék árajánlatot kérni egy 2 lakásos családi házra való szélgenerátorhoz.
Köszönöm
timi04ster@gmail.com

Válasz

Tóth István üzente 11 éve

Tiszteletem!

Szeretnék árajánlatot kérni 1,0kW-tól 3,5kW és 5,0kW-ig! Nem vagyok vele tisztába, melyik teljesítmény mire elég, ezért egy komplexebb leírást is kérnék.
Köszönöm: man1962@citromail.hu

Válasz

péter krisztian üzente 11 éve

Üdvözlöm!
Szeretnék árajánlatot kérni!Nem tudom melyik teljesítmény mire elég így esetleg egy komplexebb leírást is kérhetnék?
Köszönöm
krokodilo@citromail.hu

Válasz

Németh Tibor üzente 11 éve

Tiszteletem!

Szeretnék árajánlatot kérni 1,0kW-tól 3,5kW és 5,0kW-ig! Nem vagyok vele tisztába, melyik teljesítmény mire elég, ezért egy komplexebb leírást is kérnék?

Köszönettel: kukuttya@gmail.com

Válasz

Chrenkó János üzente 11 éve

Tisztelt Cím!
Én is szeretnék bővebb információt családi házra való telepítésről.
Köszönettel: chrenko1988@gmail.com

Válasz

Nagy Gyula üzente 11 éve

Úgy látom, hogy nem írtam elérhetőséget.
halakreme@citromail.hu
Nagy Gyula

Válasz

Nagy Gyula üzente 11 éve

Érdeklődöm, hol lehet több információt, árakat kapni!
Tisztelettel
Nagy Gyula

Válasz

Blaha Mónika üzente 11 éve

Tisztelt Cím!
Szeretnék árajánlatot kérni és több információt! Köszönöm. mozoba@gmail.com

Válasz

Gábris Zsuzsanna üzente 11 éve

Én is szeretnék bővebb információt kérni családi házra való telepítésről. gabriszsuzsi@gmail.com

Válasz

Litkei Béla üzente 11 éve

Üdvözlöm!
Szeretnék árajánlatot kérni!Nem tudom melyik teljesítmény mire elég így esetleg egy komplexebb leírást is kérhetnék?
Köszönöm
litkeibela@gmail.com

Válasz

Kriston Péter üzente 11 éve

Tisztelet!
Szeretnék én is kérni árajánlatot 1kW-2,5kW-3,5kW-5kW-ig mindegyikről.
Minden költséggel együtt kérném ,ha megoldható.
Előre is köszönöm!
pjotrkr@gmail.com
Üdv.

Válasz

Fritz János üzente 11 éve

Kedves János- én is szeretnék kérni egy részletesebb le-irást s ár-ajánlatot.
fritzjames@indamail.hu

Válasz

Kis Ákos üzente 11 éve

Üdvözlöm szeretnék árajánlatot kérni 3,5kW és 5 KW 100m2-es házra nem tudom mennyi kell pontosan. kelljootlet@freemail.hu

Válasz

Horváth Tibor üzente 11 éve

Kérnék én is árajánlatot a szélgenerátorhoz
tiborpakol@gmail.com

Válasz

Farkas Krisztián üzente 11 éve

Üdvözlöm!

ÁRAJÁNLATOT szeretnék kérni társasház tetejére telepítendő szélgenerátor 3,5kW illetve 5kW teljesítményre is.

kyncza_@hotmail.com

Köszönöm,
Krisztián

Válasz

Kiss János üzente 11 éve

3,5-5 kw-os teljesítményű szerkezetre kérnék árajánlatot, illetve több infót!

Köszönettel:faqkac

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

A kommentekből ítélve az embereknek piszkosul elege van a nyugati multik közüzemi rabszolgaságából.
Amennyiben a fenti műszaki projekt tényleg működőképes,minél hamarabb célszerű volna a hazai árszínvonalon,a sorozatgyártását elkezdeni,mégmielőtt a gyarmati multik aktuális cseléd politikai vezetése,egy tollvonással építés-engedélykötelessé nem teszi és adóval el nem lehetetleníti.
Bombaüzletnek tűnik...
Alább én is kértem egy árajánlatot.

Válasz

Monos Anikó üzente 11 éve

Szeretnék én is kérni bővebb információkat, árakat.
Köszönettel:
Mona
monosani@gmail.com

Válasz

Juhász OttÓ üzente 11 éve

Én is kíváncsi lennék a részletekre és az utolérhetőségekre.
juhaszotto@vipmail.hu

Válasz

Sörös Gabi üzente 11 éve

Szeretnék én is kérni bővebb információkat, árakat.
Köszönettel:
S Gabi
gabesz0225@freemail.hu

Válasz

mester józsef üzente 11 éve

Árajánlatot kérek 5kW teljesítményre, valamint bővebb infot a szerkezetre, hova szerelhető fel, mennyire állandó a teljesítmény.

Cím. origo.mester@gmail.com

Köszönöm

Válasz

Nagy Donát üzente 11 éve

ngdonat7@gmail.com ra információt szeretnék 5 kw osra.

Válasz

Csáki Krisztina üzente 11 éve

kérek árakat és bővebb ismertetőt, köszönöm
krisztics@gmail.com

Válasz

szabó ferencné üzente 11 éve

árajánlatot szeretnék szafe72@hotmail.hu

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nem találtam elérhetőséget...
Egy árajánlatot szeretnék én is kérni,egy 5 kW teljesítményű szélgenerátort illetőleg.
Címem:kovacsmagor@mailbox.hu
Köszönöm.

Válasz

Bisztrai Gergely üzente 11 éve

ÁRAJÁNLATOT szeretnék én is kérni kétemeletes társasház tetejére telepítendő szélgenerátor 5-re, 3,5 kW teljesítménnyel.

g.bisztrai@gmail.com

Köszönöm.

Válasz

Jan Povolni üzente 11 éve

Ich möchte ein Angebot anfordern und auch darum bitten, dass Winter Schnee und Frost oder Einfrieren wird für alle arbeiten? Dank
diakon.povolni@centrum.sk

Válasz

Dányi Krisztina üzente 11 éve

Üdvözlöm!

Árajánlatot és további infót szeretnék kérni.
Kriszta72@gmail.com
Köszönöm!

Válasz

Czakó László üzente 11 éve

Kérnék további információkat és ár ajánlatokat

Czakó László

lczakol@gmail.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kérnék egy árajánlatot e-mail formában. halistvan35@gmail.com köszönöm

Válasz

Imo Grujics üzente 11 éve

Szépjónapot!

Szeretnék tájékoztatást és árajánlatot kérn az alábbi elérhetőségra (3,5 ill. 5kW-os rendszerrei!

Köszönettel: Gruics Imre
imre.gruics@trademeridian.hu

Válasz

Angyal Csaba üzente 11 éve

Árajánlatot szeretnék kérni és egyúttal megkérdezném hogy télen hóba és fagyba fog-e működni vagy megfagy az egész??? drangyal@freemail.hu Köszönettel Csabi

Válasz

Tarjányi Tamás üzente 11 éve

Kérnék egy árajánlatot e-mail formában. rtamas78@gmail.com. Köszönöm. Tarjányi Tamás

Válasz

Timár Gábor üzente 11 éve

Kérek szépen egy telefonszámot.
Egyrészt engem érdekelne, másrészt szívesen segítenék, mert jó ügynek tartom.
timar.gabor@policomputer.hu

Válasz

Hefler Szabolcs üzente 11 éve

Szeretnék tájékoztatást és árajánlatot kérni: heflerszabolcs@citromail.hu

Válasz

Terjékné Pesti Mária üzente 11 éve

Szeretnék árajánlatot kérni a következő email címre : pestimaria@gmail.com
Köszönettel : Pesti Mária

Válasz

Csodaalga.hu - Az életelixír üzente 11 éve

Hát ez csodás!
Szeretnék kérni én is bővebb infót!

Köszönettel:

Terjéki Nóra
terjeki.nora@gmail.com

http://csodaalga.hu

Válasz

Túsz Norbert üzente 11 éve

kérnék Én is egy árajánlatot ! Köszönettel Túsz Norbert rabusz@freemail.hu

Válasz

Dénes Lajos üzente 11 éve

Üdvözlöm!

Szeretnék tájékoztatást és árajánlatot kérni!

Köszönettel: Dénes Lajos
denesl1962@gmail.com

Válasz

Koncsolné Julianna üzente 11 éve

Kérem az e-mail cimemre tessék küldeni árakat,mert nagyon érdekelne minket is.Nagy köszönet: Koncsol Béla
koncsolne.juli@gmail.com

Válasz

Bencsik Zoli üzente 11 éve

Köszönjük

Válasz

Tarkovács Marcsi üzente 11 éve

Üdvözlöm!
Szeretnék én is tájékoztatást és árakat kérni!
Köszönettel:
Tarkovácsné Marcsi

tarkovacs_marcsi@freemail.hu

Válasz

Szabó Konrád üzente 11 éve

Szeretnék tájékoztatást és árajánlatot kérni a 3kw termékre.

szabokonrad71@gmail.com cimre

Válasz

Molnar Erzsebet üzente 11 éve

Szep napot!Szeretnek kerni egy arajanlatot.Udv Molnar erzsebet

Válasz

Fazakas Árpád üzente 11 éve

Kérem tegyék ki , hol lehet rendelni menyibe kerül, mert ez igazi Magyar !!!!!!!!

Válasz

Bencsik Zoli üzente 11 éve

beállnék a sorba! :) Minden információ érdekel... :) Köszönettel:
bencsikzozo@freemail.hu

Válasz

Fazakas Árpád üzente 11 éve

Ez igen!!!!

Válasz

vezeteknev keresztn üzente 11 éve

Szeretnék én is kapni egy leírást errőll a rendszerről, vagy elérhetőséget.
Köszönöm szépen!
Ácsné
szem@freemail.hu

Válasz

Komádi Krisztina üzente 11 éve

Ide is kérünk további tájékoztatást :) maarkom@citromail.hu

Válasz

nemeth mária üzente 11 éve

Szeretnék tájékoztatást és árajánlatot kérni a 3kw termékre.
Üdvözlettel:Németh Gyula
marikane 55@ gmail.com

Válasz

Vázsonyi János üzente 11 éve

Engem is érdekel, kérnék még információt és elérhetőséget...
triton777ster@gmail.com

Válasz

Halák Miklós üzente 11 éve

Hol lehet megnézni, hol lehet megvenni? halakmiklos@gmail.com

Válasz

Vadnay Réka üzente 11 éve

Engem is nagyon érdekelne ez a megoldás! Kérném, hogy küldjön tájékoztatást, és árajánlatot az alábbi címre: vadnayr77@gmail.com

Válasz

Miókovics Edit üzente 11 éve

Maszkmester@gmail.com-ra kérnék tájékoztatót, és egy telefonos elérhetőséget, mert egyéb kérdéseim is lennének.köszönöm

Válasz

Tóthné Réti Ibolya üzente 11 éve

Nagyon tetszik!A mi tetőnkön már áll egy hasonló napkollektor sor, de a szélgenerátor rásegíthetne a villanyfogyasztásra.Kérhetnék én is egy teljeskörű tájékoztatót a legnagyobb teljesítményűről?hersonisos@mailbox.hu
Előre is köszönöm, szép napot!

Válasz

Markotán István üzente 11 éve

Kérek tájékoztatót ! tukor@lajt.hu

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kérnék egy pontos ismertetőt illetve árajánlatot az 5kw termékre!!
regoczijanos@gmail.com

Válasz

Juhász Euridike üzente 11 éve

Üdvözlöm, beállnék a sorba és én is kérnék leírást, tájékoztatót, árat. További szép napot!
Juhász Euridike
jurid21@gmail.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon érdekelne engem is ez a megoldás, kérnék leírást, és árajánlatot.
Nem tudom mennyi az éves fogyasztásunk, de egy családi ház 3 fővel.
Üdvözlettel:
Kantiné
email:szabadianita@gmail.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon tetszik a megoldás!
Szeretnék kérni egy bővebb leírást és árajánlatot.
Az éves áramfogyasztás kb. 5000 kW.
Tisztelettel: Jüngling Zsolt

jungling.zsolt@gmail.com

Válasz

Ludasné J Marianna üzente 11 éve

Tisztelt János!Kérnék én is egy árajánlatot.Tisztelettel Ludasné Marianna email cím:marianna0829@hotmail.com

Válasz

Csordás Anna üzente 11 éve

Tisztelt János! Engem is érdekelne. Kérek ismertetőt én is.
annacsordas@gmail.com

Köszönöm.

Válasz

Benák Róbert üzente 11 éve

Tisztelt János!

Én is kérnék... :)

info@itfaktor.hu

Válasz

Polgárné Ignéczi Erika üzente 11 éve

Nagyon jó megoldás!Szeretnék egy leírást és árajánlatot kérni a házi szélkerékhez Az éves áramfogyasztás kb.4000kw.
Tisztelettel:Polgárné Erika
polgarerika65@indamail.hu

Válasz

Müller Zoltánné üzente 11 éve

Érdekelne, hogy a telepítési költsége mekkora lehet!

viva.angel01@gmail.com

Válasz

Kovács Csaba üzente 11 éve

Kedves János!

Engem is érdekelne a szerkezet, kérnék tájékoztatót róla (ár , paraméterek, stb.)
Köszönöm szépen!
otlet1@freemail.hu

Válasz

Müller Zoltánné üzente 11 éve

Szép napot!

Valahol üzemel már ilyen szélgenerátor?

Válasz

Gál János üzente 11 éve

Üdvözlöm!

Nagyon tetszik a szélkerék. Szeretnék kérni egy árajánlatot a házi szélerőműre a hozzá tartozó berendezésekkel.
Köszönettel:Gál János
galbubu@freemail.hu

Válasz

Bné Ica üzente 11 éve

Érdekelnek a pontos részletek.Szeretnék árajánlatot kapni.Kb 4000 KW fogyasztás évente.Köszönettel Balázsné.
bmami52@citromail.hu

Válasz

Rudolf Rudolf üzente 11 éve

Üdvözlöm

Szetnék kérni egy általános árajánlatott a szélerőmüre! Előre is Köszönöm! Rudolf

ginotto@freemail.hu

Válasz

Magyari Levente üzente 11 éve

Üdvözlöm!

Nagyon tetszik a szélkerék. Szeretnék kérni egy árajánlatot a házi szélerőműre a hozzá tartozó berendezésekkel.
Köszönettel: Noémi
fnoy@freemail.hu

Válasz

Pető Magdolna üzente 11 éve

szeretnék árajánlatot kapni 3000kw évi áramfogyasztáshoz.köszönettel
magdus1012@gmail.com

Válasz

Ladányi Zsuzsanna üzente 11 éve

Érdekelnek a pontos részletek !
ladanyizsuzsi@gmail.com

Válasz

Illés Norbert üzente 11 éve

Üdvözlöm

Szeretnék egy árajánlatot kapni a házi szélerőműre: stanchore@gmail.com
Évi kb 3000 kw az áramfogyasztásunk.

Köszönettel: Illés Norbert

Válasz

Vrábely Viktor üzente 11 éve

Tisztelt Cím!

Érdeklődnék a városi szélgenerátorral kapcsolatban.
chobaan@gmail.com
Üdvözlettel: Vrábely Viktor

Válasz

Pál Nándor üzente 11 éve

Kedves János!
Engem is érdekel a szélkerék. Ára, hozzá tartozó berendezések- amik áramot továbbítanak, netalán tán tárolnak- szerelési lehetőségek, szóval minden.
Palnandor@gmail.com
Köszönöm! Pál Nándor

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves János!!
Ez annyira tetszik -hogy nagyon!Szerintem szinte minden magyar ház tetején kivitelezhetö lenne!!Kérek szépen árajánlatot-és engem is érdekelne a kiépités modja árai stb.-mert egyrészt jobb ha az ember a maga ura -másrészt pedig-jobb ha a rezsimet én csökkentem nullára-mintha ezt az állam teszi.))))!
Köszönettel
Marika
mariccka@citromail.hu

Válasz

Ruga Zsóka üzente 11 éve

Kedves János!
Felkeltette az érdeklődésem a szélkerék nagyon jónak találom .Szeretném megkérdezni,hogy milyen árban lenne 4 fős családnak szereléssel együtt.
Várom szíves válaszát, zsokavar1@t-online.hu
üdvözlettel: Ruga Zsóka

Válasz

Szatmári istván üzente 11 éve

Kérek egy árajánlatot és tájékoztatót, a csatoló inverter és kiegészítő elektronikai részekkel együtt.
Üdvözlettel:Szatmári István
szatmari.istvan001@gmail.com

Válasz

Véber Ernőné üzente 11 éve

Szeretnék kérni egy részletes tájékoztatót erről a szélkerékről. Várom szíves válaszát.

Válasz

Simonyi Ildikó üzente 11 éve

Kedves János!

Felkeltette érdeklődésemet a szélkerék és nagy fantáziát látok benne, ezért szeretnék kérni bővebb felvilágosítást a kivitelezésről, árról, stb. ami még nincs itt feltüntetve.
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Simonyi Ildikó
simonyi.ildiko@gmail.com

Válasz

Dr. Diamant János üzente 11 éve

Kérek egy árajánlatot és tájékoztatót, a csatoló inverter és kiegészítő elektronikai részekkel együtt.
Üdvözlettel: Diamant János dr.diamant@miniklinik.hu

Válasz

Sipos György üzente 11 éve

Tisztelettel érdeklődnék én is bővebben a szélkerékről és az árakról.
Üdvözlettel gyorgy_sipos@freemail.hu

Válasz

Tonka Péter üzente 11 éve

Hát igen az ára az elég lényeges.Mennyi is??

Válasz

Kovács János üzente 11 éve

Kedves János !
Kérem, tájékoztasson az egyéb paraméterekről és az árról. Érdekelne a költségoldal is
Köszönöm !
Kovács János

Válasz

Kotlárné Princz Erzsébet üzente 11 éve

Tisztelt János!

Engem is érdekelne ez a konstrukció. Főleg ár, kiépítés.
mysticeti@freemail.hu

Köszönettel: Zsóka

Válasz

Kakukk Marci üzente 11 éve

Kedves Janos!
A parametereket megneztem a honlapjukon, az ar viszont nincs megadva, ami pedig engem erdekel. Kerem, ha tudja, küldje el nekem: gaborschilling@gmail.com
Köszönettel es üdvözlettel:
Schilling Gabor

Válasz

Halász Tibor üzente 11 éve

Üdv:miért nincs telefonos elérhetőség?mrhalasztibor@gmail.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves János !
Kérem, tájékoztasson az egyéb paraméterekről és az árról !
Köszönöm !
Fehér József
motojoco@gmail.com

Válasz

Balogh András üzente 11 éve

http://www.ingatlaninvest.com/ujtalalmany

Válasz

Arghyropoulos Ghavrilos üzente 11 éve

érdekelne a költségoldal is... ghavrilos@gmail.com

Válasz

Batos Gyula üzente 11 éve

Kedves János!

Engem is érdekelne a szerkezet, kérnék tájékoztatót róla (ár , paraméterek, stb)
Köszönöm!
bossbu@gmail.com
üdv:

Válasz

Parag Andrea üzente 11 éve

Üdvözlöm!

Engem is érdekelne. paragandrea@gmail.com

Válasz

Slezák Lajosné üzente 11 éve

Kedves János!
Engem is érdekelne, én is kérnék bővebb információt!
piri38@freemail.hu
Üdv: Piri

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Üdvözlöm!
Engem is érdekelne ez a megoldás.
Ha lehetséges kérnék róla több információt.
szenya111@freemail.hu

Válasz

Csuka József Miklós üzente 11 éve

Kedves János!
Engem is érdekelne, én is kérnék bővebb információt
esoxhu@gmail.com
Miklós

Válasz

Dénes János üzente 11 éve

Üdvözlöm,engem is érdekelne ez a megoldás.Ha lehetséges kérnék róla több információt.gyurolovas@gmail.com köszönöm

Válasz

Csányi István üzente 11 éve

lehet róla többet is tudni ?

Válasz

Csányi István üzente 11 éve

Érdekel róla több infó, de ahogy látom, nem csak engem....

Válasz

Elek Imre üzente 11 éve

Engemet is érdekel, de ha már nem merik le irni az árat csak az előnyöket, nem lehet olcsó mulatság!

Válasz

Kiss Krisztina üzente 11 éve

Engem is érdekel. kiss.dobos@gmail.com

Válasz

Németh Róbert üzente 11 éve

Kedves János! Érdeklődnék, hogy mik a paraméterek, az ár, illetve kivel lehet beszélni, ha ilyen szerkezetet szeretnék?

Előre is köszönöm,
Roberto

Válasz

Némethné Klauzer Ildikó üzente 11 éve

Tisztelt János! Érdekelne az ára, hogy lehet hozzájutni, mekkora a mérete?

Válasz

Koronczai Károly üzente 11 éve

Engem is érdekelne!
Kivel tudom felvenni a kapcsolatot ha ilyet szeretnék?
Koronczai Károly
kkoroncz@gmail.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves János!

Szeretnék érdeklődni a hatékonysági számításokról, mihez illeszthető, milyen az áramtároló rendszere, mekkora a bekerülési költsége, mekkora a gyártókapacitás?

Üdvözlettel:


Varga László
lacidoda@gmail.com

Válasz

Kertész Sándor üzente 11 éve

Érdekel

Válasz

Aerofitness Club üzente 11 éve

Érdeklődnék a költségeiről, hol lehet hozzájutni...
Köszi előre is !

Válasz

Kresz Benjámin üzente 11 éve

Szia!
Ha szabad kérdeznem vállalnál másnak is ilyen építését,beépítését? Ha igen,mikor miből mennyiért és milyen vonzáskörzetben?
Megtisztelő válaszodat köszönöm: Dóri

Válasz

Juhász János üzente 11 éve

Szia! Hol látni? Az építés óta üzemel? Mennyit termel havonta/évente?
üdv: János

Válasz

viszta vista üzente 12 éve

én épitetem egy hasonlot csak tülcsér vezeti ra a szelet a felsö részre ill az egész szél irányba fordul nem fixen van mind ez vagyis joval nagyobb hatásfokall

Válasz